3 Temmuz 2023

Bir Yürekte İki Memleket Saffet Ünal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 35,0 TL
Yazarı: Saffet Ünal
Çevirmen: Saffet Ünal

Bir Yürekte İki Memleket indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Saffet Ünal olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, 438 sayfalık Bir Yürekte İki Memleket eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Yürekte İki Memleket ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Yürekte İki Memleket TIKLA PDF İNDİR !

Bir Yürekte İki Memleket Yazarı Kimdir ?

Bir Yürekte İki Memleket yazarı Saffet Ünal 'dır. Saffet Ünal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Yürekte İki Memleket PDF indir oku

Bir Yürekte İki Memleket indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, 438 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Yürekte İki Memleket TIKLA PDF İNDİR !

Bir Yürekte İki Memleket TIKLA PDF İNDİR !

"Bizim için gerçek olan mübadele, sizler için masal olacak günün birinde. Birileri gitmiş, birileri gelmiş diyeceksiniz. Bir varmış bir yokmuş, diye anlatılacak sanırım yaşadıklarımız; biz bu dünyadan göçüp gidince...''

Tarihi ve gerçek olayların kurgulandığı bu romanda, mensubu olmakla gurur duyduğum iki ailenin Yunanistan'da bıraktıkları köyleri Muratlı'ya, Rumeli'ye, Osmanlı'ya vedasına ve Türkiye'ye, Mustafa Kemal'e selamına şahit olacaksınız. 1924 mübadillerinden Muratlı tayfası Samsun'a doğru yola çıkarken, kalplerinin çarpıntısını yüreğinizde hissedeceksiniz.

Ve acısıyla tatlısıyla, Rumeli Türklerinin asırlar sonra yeniden Anadolu topraklarına kavuşmasının hikayesini okuyacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Yürekte İki Memleket TIKLA PDF İNDİR !Bir Yürekte İki Memleket TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Yürekte İki Memleket, Saffet Ünal

Yorum Gönder