3 Temmuz 2023

Şizofrenik Haller Yusuf Öztürk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,9 TL
Yazarı: Yusuf Öztürk
Çevirmen: Yusuf Öztürk

Şizofrenik Haller indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yusuf Öztürk olan ve Hayykitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şizofrenik Haller eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şizofrenik Haller ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şizofrenik Haller TIKLA PDF İNDİR !

Şizofrenik Haller Yazarı Kimdir ?

Şizofrenik Haller yazarı Yusuf Öztürk 'dır. Yusuf Öztürk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Şizofrenik Haller PDF indir oku

Şizofrenik Haller indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hayykitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şizofrenik Haller TIKLA PDF İNDİR !

Şizofrenik Haller TIKLA PDF İNDİR !

İnsan acısını tarif edemediği gün ölür ya da öldürür!

"Öldürdüm onu" dedi. "Kimi?" dedim. "O işte, peşimi bırakmayan adamı" dedi. "Peki, nerde?" diye sordum. "Yukarıda, yatak odasında" dedi soğukkanlı bir şekilde. Hızlıca üst kata çıktım. Baktım yok. Bütün odaları dolaştım, indim aşağıya. "Bulamadın mı? Gömdüm onu…" dedi. Korku filmi sahnesini andıracak bir olaydı yaşadıklarım. Ama mezar benim çocukluğumun en büyük yarasıdır. Bir o kadar da cesaretlendirir beni. Çünkü annem ve babam bana hayvan katili gözüyle bakmasaydı, onlarla kalacak ve buralara hiç gelmeyecektim.

Ne yapacağı kestirilemeyen seri cinayetler ustasının şeytani fikir deryasında kulaç atmaya başlayabilirsiniz artık... Yusuf Öztürk yeni bir üslupla, "yeni nesil" bir seri katil tiplemesiyle, Şizofrenik Haller üçlemesinin ilk kitabı ile karşınızda!

(Tanıtım Bülteninden)

Şizofrenik Haller TIKLA PDF İNDİR !Şizofrenik Haller TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Şizofrenik Haller, Yusuf Öztürk

Yorum Gönder