3 Temmuz 2023

Pembe Para Necati Sebe Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Necati Sebe
Çevirmen: Necati Sebe

Pembe Para indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Necati Sebe olan ve Sokak Kitapları Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 160 sayfalık Pembe Para eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Pembe Para ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pembe Para TIKLA PDF İNDİR !

Pembe Para Yazarı Kimdir ?

Pembe Para yazarı Necati Sebe 'dır. Necati Sebe yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Pembe Para PDF indir oku

Pembe Para indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sokak Kitapları Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 160 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pembe Para TIKLA PDF İNDİR !

Pembe Para TIKLA PDF İNDİR !

Karşılıksız sevgi her zaman masum değildir. Birisine "Seni Seviyorum!" diyorsan onun için nelerden vazgeçebileceğini de bilmen gerekir. Bu bazen onun için harcadığın zaman ya da para olur, bazen o sevgi seni tek başına bırakır, yalnızlaşırsın, bazen de hayatını ortaya koyarsın. Hem de hiç gözünü kırpmadan, arkana dönüp bakmadan. Ne pişmanlık duyarsın ne de "Keşke" dersin.

Ama bazen de o sevgi için öyle bir şey yaparsın ki, sen artık o eski sen olamazsın. Cehennemin kapısından girip, cennete geri dönemezsin. Kendine şu soruyu sorarsın.

"Onun için kötülük yapar mıyım? Can yakar mıyım? Ölmeyi göze alıp, öldürür müyüm?"

(Tanıtım Bülteninden)

Pembe Para TIKLA PDF İNDİR !Pembe Para TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Pembe Para, Necati Sebe

Yorum Gönder