12 Temmuz 2023

Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra Kaşgarlı Mahmud ve Divanü Lugati't-Türk Şükrü Haluk Akalın (Şükrü Halûk Akalın) Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Şükrü Haluk Akalın (Şükrü Halûk Akalın)
Çevirmen: Şükrü Haluk Akalın (Şükrü Halûk Akalın)

Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra Kaşgarlı Mahmud ve Divanü Lugati't-Türk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şükrü Haluk Akalın (Şükrü Halûk Akalın) olan ve Türk Dil Kurumu Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra Kaşgarlı Mahmud ve Divanü Lugati't-Türk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra Kaşgarlı Mahmud ve Divanü Lugati't-Türk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra Kaşgarlı Mahmud ve Divanü Lugati't-Türk TIKLA PDF İNDİR !

Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra Kaşgarlı Mahmud ve Divanü Lugati't-Türk Yazarı Kimdir ?

Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra Kaşgarlı Mahmud ve Divanü Lugati't-Türk yazarı Şükrü Haluk Akalın (Şükrü Halûk Akalın) 'dır. Şükrü Haluk Akalın (Şükrü Halûk Akalın) yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra Kaşgarlı Mahmud ve Divanü Lugati't-Türk PDF indir oku

Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra Kaşgarlı Mahmud ve Divanü Lugati't-Türk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Türk Dil Kurumu Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra Kaşgarlı Mahmud ve Divanü Lugati't-Türk TIKLA PDF İNDİR !

Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra Kaşgarlı Mahmud ve Divanü Lugati't-Türk TIKLA PDF İNDİR !




Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: Türk Dil Kurumu Yayınları Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra Kaşgarlı Mahmud ve Divanü Lugati't-Türk TIKLA PDF İNDİR !Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra Kaşgarlı Mahmud ve Divanü Lugati't-Türk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra Kaşgarlı Mahmud ve Divanü Lugati't-Türk, Şükrü Haluk Akalın (Şükrü Halûk Akalın)

Yorum Gönder