12 Temmuz 2023

Baba ve Oğul Adına Vahe Berberian Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Vahe Berberian
Çevirmen: Sevan Değirmenciyan

Baba ve Oğul Adına indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vahe Berberian olan ve Aras Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Baba ve Oğul Adına eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Baba ve Oğul Adına ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Baba ve Oğul Adına TIKLA PDF İNDİR !

Baba ve Oğul Adına Yazarı Kimdir ?

Baba ve Oğul Adına yazarı Vahe Berberian 'dır. Vahe Berberian yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Baba ve Oğul Adına PDF indir oku

Baba ve Oğul Adına indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Aras Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Baba ve Oğul Adına TIKLA PDF İNDİR !

Baba ve Oğul Adına TIKLA PDF İNDİR !

Vahe Berberian'ın romanı Anun Hor yev Vortvo (Baba ve Oğul Adına), Beyrut'tan Amerika'ya göçmüş bir ailenin yaşadığı acıları, bir baba ve oğulun hikâyesini eksene alarak anlatıyor. Ailenin en büyük çocuğu Hrant'ın Lübnan'daki iç savaşta bombalamalar sırasında ölmesiyle Maronyan ailesinin hayatı değişir. Hollywood'da mütevazı bir daireye yerleştikten hemen sonra anne de hayatını kaybeder ve baba oğul yalnız kalırken, sarsılmış ruh halleriyle kendi içlerine iyice gömülür. Bu yaşantı, bir yabancının dahil olmasıyla alt üst olur. Ermeni edebiyatı öğretmeni ve amatör bir tiyatrocu olan baş kahraman, kitap âşığı bir baba, genç bir fahişe ve birçok ilginç karakterle dolu bu roman okuru güldürürken, trajik gerçeklerle yüzleştirmekten de çekinmiyor. Kendisini de Beyrut'tan Los Angeles'a göç etmiş olan Vahe Berberian, geçmişi ve bugünü Lübnan ve Amerika üzerinden kurgulayarak, bir yandan bir ailenin tarihini ve parçalanışını gözler önüne sererken, diğer yandan Ermeni kimliğinin Amerikan kültürüyle çatışmalarını ve bu bağlamda bitmek bilmeyen yabancılaşmayı sorguluyor. Anun Hor yev Vortvo hem eğlenmek hem düşünmek için birebir.

(Tanıtım Bülteninden)

Baba ve Oğul Adına TIKLA PDF İNDİR !Baba ve Oğul Adına TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Baba ve Oğul Adına, Vahe Berberian

Yorum Gönder