6 Temmuz 2023

Balım Kız Dalım Oğul Ceyhun Atuf Kansu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Ceyhun Atuf Kansu
Çevirmen: Ceyhun Atuf Kansu

Balım Kız Dalım Oğul indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ceyhun Atuf Kansu olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Balım Kız Dalım Oğul eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Balım Kız Dalım Oğul ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Balım Kız Dalım Oğul TIKLA PDF İNDİR !

Balım Kız Dalım Oğul Yazarı Kimdir ?

Balım Kız Dalım Oğul yazarı Ceyhun Atuf Kansu 'dır. Ceyhun Atuf Kansu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Balım Kız Dalım Oğul PDF indir oku

Balım Kız Dalım Oğul indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Balım Kız Dalım Oğul TIKLA PDF İNDİR !

Balım Kız Dalım Oğul TIKLA PDF İNDİR !
CEYHUN ATUF KANSU'nun Balım Kız Dalım Oğul kitabı, Türkiye radyolarından yayımlanan "Anadolu Albümü"nün tümüdür. Dinleyicilerce çok sevilen bu konuşmalar, Anadolu'yu tanıtmada, sevdirmede ve güzel Türkçenin sesini duyurmada çocuklarımızı da etkileyecek, dinlendiği ölçüde sevilerek okunacaktır.

"Bağımsızlıktır içtiğimiz, nisan gülüdür açtığımız ve de gezdik, gördük, dolaştık, sorana, durana vatan dağlarından kekiktir saçtığımız: Koklayana bu yurttur, verilesi değil; insan bir sevdi mi, Anadolu anadır, kardaştır, yârdır hiç ayrılası değil!"
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 168

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilgi Yayınevi Balım Kız Dalım Oğul TIKLA PDF İNDİR !Balım Kız Dalım Oğul TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Balım Kız Dalım Oğul, Ceyhun Atuf Kansu

Yorum Gönder