4 Temmuz 2023

Ayandon Osman Pamukoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,52 TL
Yazarı: Osman Pamukoğlu
Çevirmen: Osman Pamukoğlu

Ayandon indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Osman Pamukoğlu olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ayandon eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ayandon ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ayandon TIKLA PDF İNDİR !

Ayandon Yazarı Kimdir ?

Ayandon yazarı Osman Pamukoğlu 'dır. Osman Pamukoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ayandon PDF indir oku

Ayandon indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ayandon TIKLA PDF İNDİR !

Ayandon TIKLA PDF İNDİR !
Deniz, kurşuni gökyüzünün altında, heybetli kükreyişleriyle, uçsuz bucaksız koskoca meydan bana kaldı, der gibiydi. Azgın dalgalar hüzünle ürperen kıyıları olanca gücüyle dövüyordu.
Yaşlı kadın sahile inen yamacın üstünde durdu. Rüzgarla sertleşen kar serpintilerinden yüzünü sakınmak için defne ağaçlarını kendine siper yapmaya gayret ederek, karşısındaki çetin ve sonsuz suya baktı. Bu gözler, geniş göklere, açık ufuklara, deli rüzgarların çığlıklarına, denizlere, ormanlara, dağların ötesine, yalnız bir bir ağaca; bir ardıç, bir pınar, bir dereye hep aşinaydı. Bu deniz ne istiyordu? Her yer siyah, karanlık ve sinsiydi...
Bugün deniz ve orman sınırında kartalın hava nakşını seyretme günü olmadığını o da biliyordu. Uçuk benziyle yırtılan denize daldı gözleri... Buraya her gelişinde olduğu gibi, yine oğlundan duyduğu son sözleri aklından geçirdi: "Ana, ver çıkınımı,gün doğdu yolum gider; köz iner yüreğime..."



Sayfa Sayısı: 253

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İnkılap Kitabevi Ayandon TIKLA PDF İNDİR !

30.05.2015

HARİKA

Son yıllarda okuduğum harika kitaplardan...

Ayandon TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ayandon, Osman Pamukoğlu

Yorum Gönder