4 Temmuz 2023

Yaşamının Son Yıllarında Goethe ile Konuşmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri John Peter Eckermann Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,33 TL
Yazarı: John Peter Eckermann
Çevirmen: John Peter Eckermann

Yaşamının Son Yıllarında Goethe ile Konuşmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı John Peter Eckermann olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaşamının Son Yıllarında Goethe ile Konuşmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaşamının Son Yıllarında Goethe ile Konuşmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaşamının Son Yıllarında Goethe ile Konuşmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Yaşamının Son Yıllarında Goethe ile Konuşmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Yaşamının Son Yıllarında Goethe ile Konuşmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı John Peter Eckermann 'dır. John Peter Eckermann yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Yaşamının Son Yıllarında Goethe ile Konuşmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Yaşamının Son Yıllarında Goethe ile Konuşmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaşamının Son Yıllarında Goethe ile Konuşmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Yaşamının Son Yıllarında Goethe ile Konuşmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Johann Peter Eckermann (1792-1854) : Goethe'nin kırk cildi bulan toplu yapıtlarının yayımlanmasında ona asistanlık yapan Eckermann, ilk Goethe filologu sayılmaktadır. Goethe'nin ölümünden sonra Eckermann'ın 1842 yılına kadar sürdürdüğü çalışmalar sonucunda toplu yapıtlara yirmi cilt daha eklenmiştir.

Yayımlanmış şiirlerinden başka, Jena Üniversitesi'den doktor unvanı almasını sağlayan Şiir Sanatına Katkılar adlı kuramsal bir kitabı da olan Eckermann, Yaşamının Son Yıllarında Goethe ile Konuşmalar adlı yapıtıyla tanınır. Yazarın Goethe ile geçirdiği on yılın ürünü olan bu kitap,1835 yılında iki cilt olarak yayımlanmış, üçüncü cildi ise 1848'de basılmıştır. Goethe ile Konuşmalar Nietzsche'ye göre, Goethe'nin yazılarından daha çok ve tekrar tekrar okunmayı hak eden en iyi Almanca kitaptır.

Mahmure Kahraman (1956) : Lise eğitimini Trabzon'da tamamladıktan sonra, iki yıl Münih'te yaşadı ve Goethe Enstitüsü'ne devam etti.1983 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirdi. Yüksek lisans eğitimini 1986'da, doktora eğitimini ise 1992'de tamamladı. Halen Ege Üniversitesi'nde Almanca okutmanı olarak çalışmaktadır.


Ciltli:

Baskı Yılı: 2007


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 800

Baskı Yılı: 2007


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 613


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Yaşamının Son Yıllarında Goethe ile Konuşmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

25.02.2014

Harika bir eser..

Bu harika eseri tekrar ciltli olarak görmek istiyoruz. Bu seride tükenen bir çok eserin yeniden ciltli baskısı satışa sunulmalı..

Yaşamının Son Yıllarında Goethe ile Konuşmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Yaşamının Son Yıllarında Goethe ile Konuşmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri, John Peter Eckermann

Yorum Gönder