4 Temmuz 2023

Kalem Efendisi Reha Çamuroğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,44 TL
Yazarı: Reha Çamuroğlu
Çevirmen: Reha Çamuroğlu

Kalem Efendisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Reha Çamuroğlu olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kalem Efendisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kalem Efendisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kalem Efendisi TIKLA PDF İNDİR !

Kalem Efendisi Yazarı Kimdir ?

Kalem Efendisi yazarı Reha Çamuroğlu 'dır. Reha Çamuroğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kalem Efendisi PDF indir oku

Kalem Efendisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kalem Efendisi TIKLA PDF İNDİR !

Kalem Efendisi TIKLA PDF İNDİR !
Edebiyatımızın romancı kimliği ile tarihçi kimliğini en iyi bir araya getiren yazarlarından biri olan Reha Çamuroğlu, yeni romanı Kalem Efendisi ile yine okurlarını geçmişin dönüm noktasını oluşturan tartışmalardan birine taşıyor.
Çamuroğlu'nun çok sevilen ve tartılan romanı Son Yeniçeri'nin devamı olan Kalem Efendisi, 19. yüzyıl Osmanlı dünyasının yenilgilerle yüklü ruh halini ustalıkla anlatıyor. Modernleşme kaygısı taşıyan, yeniçeriliği kaldırıp yerine yeni bir ordu kuran, devlet bünyesinde bir kabuk değiştirmeye çalışan, çökmekte olan, ayakta kalmak için son çabalarını gösteren bir imparatorluk ve o imparatorluğun modernleşmeye çalışan insanları...
"Evladım, biz yeniçeriler, keyfimiz öyle istedi, keyiflenelim diye siyasetle uğraşmadık. Nasıl ki bir ferdin fıtratı varsa, müesseslerin de fırsatı vardır. Kısa vadede hevesler güçlü olabilir. Ama uzun vadede, hep bu fıtrat galebe çalar. Göreceksin, bu yeni ordunun da fıtratı bizimkinden farklı olmayacaktır.



Sayfa Sayısı: 246

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Kalem Efendisi TIKLA PDF İNDİR !

08.08.2006

Tarik tekerrürden ibarettir

Son Yeniçeri´nin devamı olan roman son derece incelikle işlenmiş bir dönem kitabı. Benzer kitapların çok okunanlar listesine girdiği şu günlerde yerini bulamamış bir eser. Serinin günümüze en azından Cumhuriyet dönemime kadar olan devamını bekliyoruz.

Kalem Efendisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kalem Efendisi, Reha Çamuroğlu

Yorum Gönder