7 Haziran 2023

Ziyan Hakan Günday Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,6 TL
Yazarı: Hakan Günday
Çevirmen: Hakan Günday

Ziyan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hakan Günday olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ziyan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ziyan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ziyan TIKLA PDF İNDİR !

Ziyan Yazarı Kimdir ?

Ziyan yazarı Hakan Günday 'dır. Hakan Günday yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ziyan PDF indir oku

Ziyan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ziyan TIKLA PDF İNDİR !

Ziyan TIKLA PDF İNDİR !
'Beyaz gövdeli zenci köpeklerimiz var. Adları da var. Ama onlar birer heykel. Çağırınca gelmiyorlar artık. Cennetin kapısını bekliyorlar. Karla karışık toprağa gömülebilmek için kulakları dik donuyorlar! Öyle bir cennet ki, paslı demirin bile ak sakalı var. Bizi saran tel örgüler beyaz angoradan örülmüş. Havası havlamayı bırakmış, ısırıyor. Beyaz ağzı etimizle dolu. Bu yüzden sessiz bir ayaz var. Saçaklardan sarkan mızrak dişleri ensemize saplanmış. Gazete kâğıdı gibi buruşmuş derimizde mor diş izleri, bekliyoruz.
Cennetten kovulmayı. Bembeyazız. Soğuk. Donmak. Çözülmek. Tekrar donmak.
Daha fazla hiçbir şeye gerek yok. Fiilleri çekmeye bile. Herkes kalsın yerinde. Bıraksınlar, yaslansın göğsüm sırtlarına, ılıklaşsın enseleri nefesimle. Yavaş yavaş sokayım dilimi derilerine. Aksın içlerine hayatımın zehri. Yirmi adet mermi. Muhteşem! Hepinizi geberteceğim! Ama hepinizi!'


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 352

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 265

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Ziyan TIKLA PDF İNDİR !

25.05.2020

Hakan Günday..

Hakan Günday'ın en beğendiğim ikinci eseri. Cümleleri, atmosferi olağanüstü olan, muhteşem bir eser.


08.03.2016

Saçmalık

Saçmalık, saçmalık. Tüm iyi niyetimle, içimde kabaran öfkeyi bastırarak, kendimi, kitabı sonuna kadar okumaya zorladım. Belki yarattığı karmaşayı iyi bir sona bağlıyacak düşüncesi ile, ama, malesef... Saçmalık, tüm kitap boyunca üşüyüp mızmızlanan bir asker. Askerlik yapmamış olsam belki anlattıklarının tutulur bir tarafını bulacağım. Saçmalık, gerçek bir tarihi karekteri alıp çekiştirip tahrip ederek ondan hayali bir karekter yaratmak. Saçmalık, alttan alev verirken üstten tutuşmasın diye üflemek. Saçmalık, alakasız bir romana bilimkurgu katmak. Çok derin bir hikaye yaratıyormuş havası vererek aslında çok sığ bir roman yazmak. Her yazar, romanlarında kelimelerle oynar. Onları süsleyerek konusunu zenginleştirir, ama, Günday´ın yaptığı aşırı abartılı. Okurken sıkıntıdan ve sinirden gözümden yaş geldi. Kidabı ancak on günde bitirebildim. Birdaha asla bir Günday romanı okumam. Harcadığım zamana üzülüyorum...


04.05.2015

...

O kamuflaji giyindiginiz andan itibaren bu vatan hizmetinin neden zorunlu olduğunu gayet başarılı üslubuyla anlattığı kitabı. Hizmetin hezimete döndüğü çoğu zaman doğrudur.

Ziyan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ziyan, Hakan Günday

Yorum Gönder