6 Haziran 2023

Zamanın Hükmü Necib Mahfuz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,8 TL
Yazarı: Necib Mahfuz
Çevirmen: Utku Umut Bulsun

Zamanın Hükmü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Necib Mahfuz olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zamanın Hükmü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zamanın Hükmü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zamanın Hükmü TIKLA PDF İNDİR !

Zamanın Hükmü Yazarı Kimdir ?

Zamanın Hükmü yazarı Necib Mahfuz 'dır. Necib Mahfuz yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Zamanın Hükmü PDF indir oku

Zamanın Hükmü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zamanın Hükmü TIKLA PDF İNDİR !

Zamanın Hükmü TIKLA PDF İNDİR !
Hamid Burhan ve Saniye el-Mehdi, çocukları Kevser, Muhammed ve Münire'yle birlikte, 1932 yılında Kanatir Bahçeleri'ne yaptıkları gezi sırasında bir fotoğraf çektirirler. Gelecekteki yaşamlarının dab u fotoğraftaki gibi huzurlu ve mutlu olacağını düşünürler. Ancak ne aileyi ne de ülkelerini böyle bir gelecek beklemektedir. Demokrasi denemeleri, İkinci Dünya Savaşı'nın sonuçları, 1952 Temmuz Devrimi, 1967 Haziran Savaşı, Vafd, Müslüman Kardeşler, ekonomik sorunlar, Camp David Mutabakatı, İsrail'le ilişkiler ve benzeri gelişmeler ülkede politik ve sosyal çalkantılara neden olur. Bu değişim rüzgârlarından payını alan aile bireyleri bir yandan da kendi özel felaketlerini yaşarlar. Tüm bu savrulmalar arasında yerinden oynamayan tek şey aile evidir.

Nobel Edebiyat Ödülü sahibi Necib Mahfuz, bir ailenin üç nesil boyunca hikâyesini anlatırken arka planda Mısır'ın yirminci yüzyılda büyük değişiklikler ve devrimlerle şekillenen politik ve toplumsal tarihinin de bir resmini çiziyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kırmızı Kedi Zamanın Hükmü TIKLA PDF İNDİR !

08.02.2015

Hatalar

Kitap çok güzel, üç kuşakta Mısır´daki değişimleri okuyorsunuz. Ancak  çeviride sıkıntılar var. İsimler bir çok yerde yanlış yazılmış. Yayın evi bu durumu düzeltirse okuması çok daha keyifli bir kitap olacak.

Zamanın Hükmü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Zamanın Hükmü, Necib Mahfuz

Yorum Gönder