6 Haziran 2023

Şimdi Sevişme Vakti Sait Faik Abasıyanık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,85 TL
Yazarı: Sait Faik Abasıyanık
Çevirmen: Sait Faik Abasıyanık

Şimdi Sevişme Vakti indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sait Faik Abasıyanık olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şimdi Sevişme Vakti eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şimdi Sevişme Vakti ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şimdi Sevişme Vakti TIKLA PDF İNDİR !

Şimdi Sevişme Vakti Yazarı Kimdir ?

Şimdi Sevişme Vakti yazarı Sait Faik Abasıyanık 'dır. Sait Faik Abasıyanık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Şimdi Sevişme Vakti PDF indir oku

Şimdi Sevişme Vakti indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şimdi Sevişme Vakti TIKLA PDF İNDİR !

Şimdi Sevişme Vakti TIKLA PDF İNDİR !
Çıplak heykeller yapmalıyım,
Çırılçıplak heykeller
Nefis rüyalarınız için
Ey önümden geçen ak sakallı kasketli,
Yırtık mintanından adaleleri gözüken
Dilenci
Sana önce
Şiirlerin tadını
Aşkların tadını
Kitaplardan tattırmalıyım
Resimlerden duyurmalıyım, resimlerden...
(...)
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 42

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Şimdi Sevişme Vakti TIKLA PDF İNDİR !

20.11.2019

Şiir

Kitabi okudum şunu söyleyebilirim sait faik in hayraniyim o ayri ama şiirlerinde o hikayelerinde buldugum tadi bulamadim kendisi mükemmel bir öykücü benim gözümde ama şiirleri birkaçi hariç pek sarmadi beni


25.04.2019

Vasat

Sait Faik' i sevmem ben. Yani çok sevdiğim bir iki öyküsü var ki en başta Mahalle Kahvesi gelir ama mesela 100 öyküsü varsa benim için 10 tanesi çok kıymetlidir, diğerleri ise zaman kaybıdır. Bu kitap Sait Faik' in tek şiir kitabı ve ben yine hiç sevmedim. Kitaba adını veren şiir fena değil, bir de Bir Masa isimli bir şiir var ama onun dışındakiler çok sıkıcı benim için. Bir arkadaşımla sohbet ederken, sinemada küçük insanların küçük hikayelerini görmeyi hiç sevmiyorum, demişti, keza büyük insanların büyük hikayelerini de. Beni cezbeden büyük insanların küçük hikayeleri, dedi. Biraz bunun gibi benim Sait Faik' e bakış açım. Yemek yapmak için ateşi yakmaya çalışan ya da sabah işe geç kalıp sokaktaki seyyar börekçiden aldığı böreği alelacele yiyip de yağlı kağıdı yere atan adamın hikayesi, hele hele bir şiirde çok sıkıcı geliyor bana. Yeis ve Arkadaş isimli şiirleri de sonrada sevdim, bunu da ekleyeyim.

Şimdi Sevişme Vakti TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Şimdi Sevişme Vakti, Sait Faik Abasıyanık

Yorum Gönder