8 Haziran 2023

Yüzünüz Kuşlar Yüzünüz Cemil Kavukçu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,05 TL
Yazarı: Cemil Kavukçu
Çevirmen: Cemil Kavukçu

Yüzünüz Kuşlar Yüzünüz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cemil Kavukçu olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yüzünüz Kuşlar Yüzünüz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yüzünüz Kuşlar Yüzünüz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yüzünüz Kuşlar Yüzünüz TIKLA PDF İNDİR !

Yüzünüz Kuşlar Yüzünüz Yazarı Kimdir ?

Yüzünüz Kuşlar Yüzünüz yazarı Cemil Kavukçu 'dır. Cemil Kavukçu yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Yüzünüz Kuşlar Yüzünüz PDF indir oku

Yüzünüz Kuşlar Yüzünüz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yüzünüz Kuşlar Yüzünüz TIKLA PDF İNDİR !

Yüzünüz Kuşlar Yüzünüz TIKLA PDF İNDİR !

"Biz de yalnızız. Buraya gelen herkes yalnız. Ne kadar içseler de değişen bir şey olmuyor. Ama kimse bu herifin yaptığını yapmıyor. Annesinin ölümünden girdi, gemiden çıktı. Peki, annesinin öldüğü doğru muydu?"


"Değildi Gero."


"Şimdi öyle diyorsun ama, baştan sen de inanmıştın."


Cemil Kavukçu'dan bir uzun öykü…Yüzünüz Kuşlar Yüzünüz, nereye giderse gitsin yalnızlığından kurtulamayan insanın yürek burkan portresini çiziyor. Orta yaşın üstünde, yalnız yaşayan biri, günlerden pazarsa, tüm işlerinden elini çekmiş ve aklını kurcalayan şeyin de ne olduğunu bilmiyorsa ne yapar? Feridun ve Gero, bu öykünün belki de göründüğünden daha yalnız kahramanları, Gero'nun garsonluk yaptığı meyhanede bir pazar sabahı buluşuyorlar… Ve sonra içeriye o giriyor…


Okurlarımızın çok severek okuyacağıYüzünüz Kuşlar Yüzünüz'de Cemil Kavukçu soruyor: Doğru adres var mıdır?



(Tanıtım Bülteninden)



Yüzünüz Kuşlar Yüzünüz TIKLA PDF İNDİR !Yüzünüz Kuşlar Yüzünüz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Yüzünüz Kuşlar Yüzünüz, Cemil Kavukçu

Yorum Gönder