8 Haziran 2023

Dünyadan Aşağı Gaye Boralıoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,08 TL
Yazarı: Gaye Boralıoğlu
Çevirmen: Gaye Boralıoğlu

Dünyadan Aşağı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gaye Boralıoğlu olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dünyadan Aşağı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dünyadan Aşağı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dünyadan Aşağı TIKLA PDF İNDİR !

Dünyadan Aşağı Yazarı Kimdir ?

Dünyadan Aşağı yazarı Gaye Boralıoğlu 'dır. Gaye Boralıoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dünyadan Aşağı PDF indir oku

Dünyadan Aşağı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dünyadan Aşağı TIKLA PDF İNDİR !

Dünyadan Aşağı TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

"Önümde belki bir dakika var, belki bin dakika.Belki bir gün var, belki bin gün... Geride ise yüzlerce hatayla, çok eksiklerle, dile gelmemiş suçlarla, telafi edilmemiş ihmallerle dolu bir hayat. Hangisini, ne ara düzelteceğim? Nereden başlayacağım kendi cennetimin yolunu döşemeye? Zamanla yarıştan galip çıkan var mıdır? Kader, insanın başına gelen değil midir? Bu sonsuz ihtimalli dünyada, Allah katında mükemmel bir düzenek kurmak mümkün müdür?Çok zor... İşim çok zor. En iyisi, çekyatta derin bir uyku."
Kıpırtılar, yanılgılar, yalanlar. Haliç'te olmayan dalgalar. Tek tek düşen harfler. Döke saça, döne döne dağılan Hilmi Aydın. İnsan dediğin… Yaralı bir hayvandır zaten. Dünyadan Aşağı, babalar ve oğulları, sesleri ve susuşları, riyakârlığı, şimdiyi ve geçmişi, parantezin içini anlatıyor. Kaç yalan bir cehennem eder? Gaye Boralıoğlu, su gibi akan berrak bir dille, seneler sonra dahi konuşulacak yeni bir roman karakteri resmediyor, sıradışı ve yanıbaşımızda.

Dünyadan Aşağı TIKLA PDF İNDİR !

06.11.2020

Severek okuyacağınız güzel bir kitap

Okuru adı gibi Dünyadan Aşağı eden bir kitap. Kesinlikle okuyun, pişman olmazsınız.


23.08.2020

Baba oğul çatışması

Kadın dilinden bir erkeğin kendini sorgulamasını- zaman zaman eğlenceli noktalara da değinerek-okumak güzel bir deneyim oldu. Baba oğul çatışmasının anlatıldığı hikayede her okur kendinden bir şeyler bulacaktır.


02.05.2019

çok severek okudum

Gaye Boralıpğlınun kalemine bayılıryorum tüm kitaplarını tavsiye ederim... Karakterler çok incelikli işlenmiş hikaye örgüsü de epey sürükleyici ve kara mizahı da bol

Dünyadan Aşağı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dünyadan Aşağı, Gaye Boralıoğlu

Yorum Gönder