22 Haziran 2023

Yükseliş 2417 Sinem Ataklı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,38 TL
Yazarı: Sinem Ataklı
Çevirmen: Sinem Ataklı

Yükseliş 2417 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sinem Ataklı olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yükseliş 2417 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yükseliş 2417 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yükseliş 2417 TIKLA PDF İNDİR !

Yükseliş 2417 Yazarı Kimdir ?

Yükseliş 2417 yazarı Sinem Ataklı 'dır. Sinem Ataklı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yükseliş 2417 PDF indir oku

Yükseliş 2417 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yükseliş 2417 TIKLA PDF İNDİR !

Yükseliş 2417 TIKLA PDF İNDİR !

Bugünü dünden farklı Kılan tek şey,değişen dengelerdi.

Yüz yıldır hakkımda kahramanlık hikâyeleri anlatan sistem, bugün beni bir hain ilan etti. Ölüm emrim verildi. Ölümsüzler, direnişçileri savaş fikrinden vazgeçirmeye niyetli.Sunulan barış tekliflerinin ardında ise korkunç planlar gizli; zamana yayılmış soykırım, savaşmadan galibiyet isteği.Ölümsüzler sonsuz yaşamdan vazgeçmiyor, direnişçiler ise sadece özgürlük istiyor. Bu noktada Devrim için değişen dengelerden fazlası;durdurulamayacak bir yükseliş gerekiyor.Tüm zamanların değişmeyen tek kuralı bu: Bedelsiz özgürlük olmuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Yükseliş 2417 TIKLA PDF İNDİR !Yükseliş 2417 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yükseliş 2417, Sinem Ataklı

Yorum Gönder