22 Haziran 2023

Amasanga - Bir Başka Adıyla Amazon Turan Ali Çağlar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,75 TL
Yazarı: Turan Ali Çağlar
Çevirmen: Turan Ali Çağlar

Amasanga - Bir Başka Adıyla Amazon indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Turan Ali Çağlar olan ve Literatür Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 468 sayfalık Amasanga - Bir Başka Adıyla Amazon eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Amasanga - Bir Başka Adıyla Amazon ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Amasanga - Bir Başka Adıyla Amazon TIKLA PDF İNDİR !

Amasanga - Bir Başka Adıyla Amazon Yazarı Kimdir ?

Amasanga - Bir Başka Adıyla Amazon yazarı Turan Ali Çağlar 'dır. Turan Ali Çağlar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Amasanga - Bir Başka Adıyla Amazon PDF indir oku

Amasanga - Bir Başka Adıyla Amazon indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Literatür Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 468 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Amasanga - Bir Başka Adıyla Amazon TIKLA PDF İNDİR !

Amasanga - Bir Başka Adıyla Amazon TIKLA PDF İNDİR !

Çiğli Belediyesinin Adnan Binyazar, Hidayet Karakuş, Öner Yağcı, Işık Baykurt, Bahri Karaduman'dan oluşan Seçici Kurulunca 2020 Fakir Baykurt Roman Ödülü'ne değer görülen Amasanga romanıyla Turan Ali Çağlar edebiyat dünyamıza yeni bir nefes getirecek.

Adları yanlışlıkla "Amazon" olarak tarihe geçen eşitlikçi Amasangaları anlatan bu roman, Hititlerden başlayıp Frigyalılara, Selçuklu'ya, Osmanlı'ya, Cumhuriyet'e uzayan tarihsel dönemlerin toplumsal gelişim sürecini irdeliyor.

Turan Ali Çağlar,Amasanga ile coşkulu, derinlikli anlatımı, büyük emeğiyle edebiyatımızın toplumcu gerçekçi anlayışına da önemli bir halka ekliyor.

Yer yer alaysamalı bir dil, yer yer iç sızlatan bir gerçeklikle yazılmış bu sürükleyici romanla okur, akıllarını kullanarak zorlukları aşmasını bilen yaratıcı, dirençli, boyun eğmeyen kadınlarımızı görecek; Anadolu'yu, Anadolu'nun binlerce yıllık sesini işitecektir. Kendini de daha iyi anlayıp değerlendirecektir.

(Tanıtım Bülteninden)

Amasanga - Bir Başka Adıyla Amazon TIKLA PDF İNDİR !Amasanga - Bir Başka Adıyla Amazon TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Amasanga - Bir Başka Adıyla Amazon, Turan Ali Çağlar

Yorum Gönder