22 Haziran 2023

Yol Günlüğü Michel de Montaigne Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,07 TL
Yazarı: Michel de Montaigne
Çevirmen: Ömer Bozkurt

Yol Günlüğü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Michel de Montaigne olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yol Günlüğü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yol Günlüğü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yol Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Yol Günlüğü Yazarı Kimdir ?

Yol Günlüğü yazarı Michel de Montaigne 'dır. Michel de Montaigne yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Yol Günlüğü PDF indir oku

Yol Günlüğü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yol Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Yol Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !
Montaigne, 1580 yılında, 47 yaşındayken, Denemeler'inin ilk kitabını bastırdıktan sonra at sırtında Kuzey Fransa, İsviçre, Almanya (Kutsal Roma Germen İmparatorluğu) ve İtalya'yı kapsayacak uzun bir yolculuğa çıkar. Bu uzun yolculuğun anlatıldığı Yol Günlüğü'nün ilk bölümü Montaigne'in yazmanı, diğer bölümleri ise kendisi tarafından tutulur.

Denemeler'iyle özdeşleşmiş Montaigne, bu sefer "seyyah" kimliğiyle karşımızda.



Sayfa Sayısı: 328

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Yol Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !Yol Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Yol Günlüğü, Michel de Montaigne

Yorum Gönder