24 Haziran 2023

Yavaş Yavaş Aydınlanan Tanpınar Mehmet Kaplan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,75 TL
Yazarı: Mehmet Kaplan
Çevirmen: Mehmet Kaplan

Yavaş Yavaş Aydınlanan Tanpınar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Kaplan olan ve Dergah Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yavaş Yavaş Aydınlanan Tanpınar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yavaş Yavaş Aydınlanan Tanpınar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yavaş Yavaş Aydınlanan Tanpınar TIKLA PDF İNDİR !

Yavaş Yavaş Aydınlanan Tanpınar Yazarı Kimdir ?

Yavaş Yavaş Aydınlanan Tanpınar yazarı Mehmet Kaplan 'dır. Mehmet Kaplan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Yavaş Yavaş Aydınlanan Tanpınar PDF indir oku

Yavaş Yavaş Aydınlanan Tanpınar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dergah Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yavaş Yavaş Aydınlanan Tanpınar TIKLA PDF İNDİR !

Yavaş Yavaş Aydınlanan Tanpınar TIKLA PDF İNDİR !
Prof. Dr. Mehmet Kaplan, yirmi beş yıl boyunca önce öğrencisi, sonra meslektaşı olduğu Ahmet Hamdi Tanpınar'ın Türk kültür, edebiyat ve medeniyeti hakkındaki fikir ve düşüncelerinin değer ve kıymetini ilk fark eden ve ömrü boyunca bunları geniş halk kitlesine aktarmayı görev bilmiş bir kültür, fikir ve vefa adamıdır.

Bu kitapta Mehmet Kaplan'ın Tanpınar'la ilgili çeşitli eserlerine alınan makale ve denemelerinin yanı sıra gazete ve dergilerde kalan yazıları ile Tanpınar'ın kitapları için yazdığı önsözleri bir araya getirilmiştir.

Bu yazılar, kitabın adına uygun olarak Ahmet Hamdi Tanpınar'ın yıllar boyunca nasıl yavaş yavaş aydınlandığını gösteriyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 320

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Dergah Yayınları Yavaş Yavaş Aydınlanan Tanpınar TIKLA PDF İNDİR !Yavaş Yavaş Aydınlanan Tanpınar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Yavaş Yavaş Aydınlanan Tanpınar, Mehmet Kaplan

Yorum Gönder