24 Haziran 2023

Dün Takvimde Biter - Bir Cumhuriyet Ailesinin Tarihçesi Mualla Mezhepoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,06 TL
Yazarı: Mualla Mezhepoğlu
Çevirmen: Mualla Mezhepoğlu

Dün Takvimde Biter - Bir Cumhuriyet Ailesinin Tarihçesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mualla Mezhepoğlu olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dün Takvimde Biter - Bir Cumhuriyet Ailesinin Tarihçesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dün Takvimde Biter - Bir Cumhuriyet Ailesinin Tarihçesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dün Takvimde Biter - Bir Cumhuriyet Ailesinin Tarihçesi TIKLA PDF İNDİR !

Dün Takvimde Biter - Bir Cumhuriyet Ailesinin Tarihçesi Yazarı Kimdir ?

Dün Takvimde Biter - Bir Cumhuriyet Ailesinin Tarihçesi yazarı Mualla Mezhepoğlu 'dır. Mualla Mezhepoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Dün Takvimde Biter - Bir Cumhuriyet Ailesinin Tarihçesi PDF indir oku

Dün Takvimde Biter - Bir Cumhuriyet Ailesinin Tarihçesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dün Takvimde Biter - Bir Cumhuriyet Ailesinin Tarihçesi TIKLA PDF İNDİR !

Dün Takvimde Biter - Bir Cumhuriyet Ailesinin Tarihçesi TIKLA PDF İNDİR !
1930'da İstanbul Darülfünunu'nda deniz hukuku dersine beklenmedik bir ziyaretçi girer: Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal ön sıradaki öğrencilerin arasına oturarak dersi dinler. Bu kitap, bu anı ölümsüzleştiren fotoğrafta Atatürk'ün hemen solunda görülen iki kişinin hikâyesine dair. Bu Beşiktaşlı genç kız, Karamanlı sınıf arkadaşı ile evlenerek ömürlerini beraber geçirecektir. Son Osmanlı döneminden başlayarak anılar, eski âdetler, gündelik hayat öyküleri, fotoğraflar, belgeler ve eşyalar eşliğinde bir Cumhuriyet ailesinin hikâyesini okumak için…
(Tanıtım Bülteninde)



Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Dün Takvimde Biter - Bir Cumhuriyet Ailesinin Tarihçesi TIKLA PDF İNDİR !Dün Takvimde Biter - Bir Cumhuriyet Ailesinin Tarihçesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Dün Takvimde Biter - Bir Cumhuriyet Ailesinin Tarihçesi, Mualla Mezhepoğlu

Yorum Gönder