7 Haziran 2023

Yarınki Yüzün Cilt 3 : Zehir, Gölge, Veda Javier Marias Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 38,02 TL
Yazarı: Javier Marias
Çevirmen: Özde Duygu Gürkan

Yarınki Yüzün Cilt 3 : Zehir, Gölge, Veda indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Javier Marias olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yarınki Yüzün Cilt 3 : Zehir, Gölge, Veda eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yarınki Yüzün Cilt 3 : Zehir, Gölge, Veda ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yarınki Yüzün Cilt 3 : Zehir, Gölge, Veda TIKLA PDF İNDİR !

Yarınki Yüzün Cilt 3 : Zehir, Gölge, Veda Yazarı Kimdir ?

Yarınki Yüzün Cilt 3 : Zehir, Gölge, Veda yazarı Javier Marias 'dır. Javier Marias yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yarınki Yüzün Cilt 3 : Zehir, Gölge, Veda PDF indir oku

Yarınki Yüzün Cilt 3 : Zehir, Gölge, Veda indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yarınki Yüzün Cilt 3 : Zehir, Gölge, Veda TIKLA PDF İNDİR !

Yarınki Yüzün Cilt 3 : Zehir, Gölge, Veda TIKLA PDF İNDİR !
Javier Marías'ın başyapıtı Yarınki Yüzün'ün son cildi Zehir, Gölge, Veda ilk iki ciltte bir kısmına tanık olduğumuz hikâyeyi, İspanyol çevirmen Jaime Desa'nın Londra'da gönüllü sürgün olarak yaşadığı çalkantılı dönemin hikâyesini nihayete erdiriyor. Daha önce şöyle bir değinilerek gizem perdesiyle sarmalanan olaylar aydınlanıyor, sisler dağılıyor, yapboz tamamlanıyor.

Tıpkı ilk iki cilt gibi Zehir, Gölge, Veda da ustalıkla birbirine bağlanmış iç içe hikâyelerden oluşan, muazzam diliyle tam bir edebiyat ziyafeti çeken, düşünsel yönüyle zihne bol malzeme sunan, okura yoğun ve sıradışı bir tecrübe yaşatan bir eser.



Sayfa Sayısı: 512

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Yarınki Yüzün Cilt 3 : Zehir, Gölge, Veda TIKLA PDF İNDİR !Yarınki Yüzün Cilt 3 : Zehir, Gölge, Veda TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yarınki Yüzün Cilt 3 : Zehir, Gölge, Veda, Javier Marias

Yorum Gönder