7 Haziran 2023

Bitmemiş Öyküler Kemal Baran Özbek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 41,25 TL
Yazarı: Kemal Baran Özbek
Çevirmen: Kemal Baran Özbek

Bitmemiş Öyküler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kemal Baran Özbek olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bitmemiş Öyküler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bitmemiş Öyküler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bitmemiş Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Bitmemiş Öyküler Yazarı Kimdir ?

Bitmemiş Öyküler yazarı Kemal Baran Özbek 'dır. Kemal Baran Özbek yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Bitmemiş Öyküler PDF indir oku

Bitmemiş Öyküler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bitmemiş Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Bitmemiş Öyküler TIKLA PDF İNDİR !
Bitmemiş Öyküler, Tolkien'in Orta-Dünya efsanesinin çok önemli bir parçasıdır. Özellikle Yüzüklerin Efendisi, Silmarillion ve Hobbit kitaplarını okuyan Tolkien hayranlarının dikkatini çekecek bu kapsamlı çalışma, yazarın yaşarken tamamlayamadığı ama oğlu Christopher Tolkien'in kendi notlarıyla sunduğu bir eser.


Bitmemiş Öyküler, Orta-Dünya'nın Birinci Çağı ile Yüzük Savaşı'nın sona erişi arasındaki zamana ait öyküleri kapsıyor. Çöküşü öncesindeki uzun çağlardan Númenor hakkında günümüze kalabilen tek öykünün yanı sıra, Palantíri ve Amroth Efsanesi de yine Bitmemiş Öyküler arasında anlatılıyor.


(Tanıtım Bülteninden)


Bitmemiş Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

10.06.2014

Mükemmel

Bu kitabı okuyacaksanız yüzüklerin efendisi hastası olmalısınız orta dünyayı tolkien´i bilmeyen biri bunu okursa çok sıkılır kitap tarihçe niteliğinde ve birbiri ile bağıntılı değil ön bilginiz olmalı ve meraklı olmasınız ben okudum ve hiç sıkılmadım diyebilirim kitap çok kalın ama hiç bitmese diyorsunuz


20.11.2012

mükemmel

Her Tolkien sevdalsı okumalı, süper bir kitap.

Bitmemiş Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Bitmemiş Öyküler, Kemal Baran Özbek

Yorum Gönder