7 Haziran 2023

Yalnız Bir Avcıdır Yürek Carson mc cullers Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Carson mc cullers
Çevirmen: Mehmet H. Doğan

Yalnız Bir Avcıdır Yürek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Carson mc cullers olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yalnız Bir Avcıdır Yürek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yalnız Bir Avcıdır Yürek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yalnız Bir Avcıdır Yürek TIKLA PDF İNDİR !

Yalnız Bir Avcıdır Yürek Yazarı Kimdir ?

Yalnız Bir Avcıdır Yürek yazarı Carson mc cullers 'dır. Carson mc cullers yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yalnız Bir Avcıdır Yürek PDF indir oku

Yalnız Bir Avcıdır Yürek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yalnız Bir Avcıdır Yürek TIKLA PDF İNDİR !

Yalnız Bir Avcıdır Yürek TIKLA PDF İNDİR ! Yalnız Bir Avcıdır Yürek, Carson McCullers'ın otobiyografik öğeler taşıyan ilk romanıdır. Sadece karamsar bir varoluş düşüncesinin yansıdığı derin bir duyarlığın romanı değil, yazıya geçirilmiş içli ve tedirgin bir müzik parçasıdır. 1930'lu yıllarda ABD'nin küçük ve kasvetli bir Güney kasabasında yaşayan sağır bir kuyumcu, bir genç kız, siyahi bir doktor, bir lokantacı ve aykırı bir gezgin işçinin ayrı sesler olarak yankılanan öyküleri birleşip romanın temel yapısını oluşturur. (Tanıtım Bülteninden) Yalnız Bir Avcıdır Yürek TIKLA PDF İNDİR !Yalnız Bir Avcıdır Yürek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yalnız Bir Avcıdır Yürek, Carson mc cullers

Yorum Gönder