18 Haziran 2023

Yalancı Tanıklar Kahvesi Vedat Türkali Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,5 TL
Yazarı: Vedat Türkali
Çevirmen: Vedat Türkali

Yalancı Tanıklar Kahvesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vedat Türkali olan ve Ayrıntı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yalancı Tanıklar Kahvesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yalancı Tanıklar Kahvesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yalancı Tanıklar Kahvesi TIKLA PDF İNDİR !

Yalancı Tanıklar Kahvesi Yazarı Kimdir ?

Yalancı Tanıklar Kahvesi yazarı Vedat Türkali 'dır. Vedat Türkali yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yalancı Tanıklar Kahvesi PDF indir oku

Yalancı Tanıklar Kahvesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayrıntı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yalancı Tanıklar Kahvesi TIKLA PDF İNDİR !

Yalancı Tanıklar Kahvesi TIKLA PDF İNDİR !

Doğru söylemiyordu. Sözünü etmişti ya, ev mev aramamıştı. İçinden gelmiyordu aramak. Daracık çatı katında onu bırakmayan bir şey vardı sanki! Reyhan'la bölüştüğü mutlulukların o dağınık odaya sinmiş anıları mıydı? Olabilirdi, niye olmasındı! Korkacak, bir an önce kaçıp kurtulmak mı isteyecekti yani! Ondan değil de tembellikten, bir iş yapmaya karşı isteksizlikten belki. Bu isteksizlik neden peki? Ne bileyim; anlamı yok. Yaşayıp gidiyordu da bu anlamsızlık duygusunun, kişiyi yığınların arasından çekip çıkararak yalnızlık ateşinde kıvrandıran acımasız bir ejderha olduğunu derin bir ürpertiyle sezinlerken, şimşek çakar gibi bir soru da dikilmeye başlamıştı kafasında.

Vedat Türkali, beş yıl aradan sonra yazdığı bu romanında Türkiye'nin 70'li yıllarına ayna tutuyor. Üniversiteli, sol görüşlü bir gencin gözünden Türk siyasi tarihinin en çalkantılı dönemlerinden birinin geniş bir panoramasını verirken, barınamadığı bir toplum içinde yolunu çizemeyen Muhsin'in, tutkulu ilişkilerini de bu zor günlerin öyküsüne katıyor. Kökleri o yıllara dayanan ve günümüzde çokça tartışılan siyasal gelişmeler, sağ-sol çatışmaları, toplumsal güç olarak din ve sendikalaşmalar gibi konuların ve olayların bir nehir gibi aktığı roman, 12 Eylül darbesine doğru giderken, kahramanlarının hayatları üzerinden bir döneme farklı bir bakış açısı getiriyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Yalancı Tanıklar Kahvesi TIKLA PDF İNDİR !

02.09.2020

Yalancı Tanıklar Kahvesi

Romanın ana fikrini anlamamda Nedim Hoca 'nın "devrim şiir gibi oğlum; başka dile çevrilmesi güç iş" cümlesi bana yol gösterici oldu .Romanda kahramanlarının iç dünyalarındaki çelişkilerin, gelgitlerin, üzerinden bir dönemin sosyal, siyasal, toplumsal yapısını sorgulayan ve bunu yaparken ezbere kaçmayan, siyasal terminolojinin basmakalıp anlatış tarzından uzak, akıcı, gerçeği bir sohbet tadında ama bütün yönü ile eksiksiz anlatabilen, sorgulamayı insanın insani zaaflarını da bütün gerçekliği ile katarak harmanlayan bir dönem anlatılmakta .Mutlaka okunması gereken bir kitap

Yalancı Tanıklar Kahvesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yalancı Tanıklar Kahvesi, Vedat Türkali

Yorum Gönder