18 Haziran 2023

Neydi O Gelecek Bayramlar Zafer Köse Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,45 TL
Yazarı: Zafer Köse
Çevirmen: Zafer Köse

Neydi O Gelecek Bayramlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zafer Köse olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 248 sayfalık Neydi O Gelecek Bayramlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Neydi O Gelecek Bayramlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Neydi O Gelecek Bayramlar TIKLA PDF İNDİR !

Neydi O Gelecek Bayramlar Yazarı Kimdir ?

Neydi O Gelecek Bayramlar yazarı Zafer Köse 'dır. Zafer Köse yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Neydi O Gelecek Bayramlar PDF indir oku

Neydi O Gelecek Bayramlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 248 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Neydi O Gelecek Bayramlar TIKLA PDF İNDİR !

Neydi O Gelecek Bayramlar TIKLA PDF İNDİR !

Ölümle erken randevusundan önce Zeynep ilk gençliğini yaşadığı kasabaya dönmelidir. Şehirde geçirdiği başarılı yılların gözünde bir anlamı kalmamıştır, ailesiyle yeniden bütünleşecektir. Ama ne kasaba bıraktığı gibidir ne de ailesi.

Yoksa geçmişteki o hayat, Zeynep'in hayalinde yaşattığı gibi değil midir? Sonradan yazdığı günlükleriyle kendinimi kandırmaktadır?

Neyse ki Fidan vardır orada. Gerçektir, güzeldir, Zeynep'in kasabadan ayrıldığı yaştadır.Ve Deli Metin vardır.Umuttur, özgürlük hayalidir, Şirinler Projesi'ni yeniden canlandırmıştır.

"Zafer Köse, Neydi OGelecek Bayramlar'dayitirdiklerimizi ve hâlâ önümüzde uzanan umutları neşesini kaybetmeyen bir hüzünle anlatmış.Zeynep'in yılları gibi akıp giden, sorgulayıcı, keyifli,okunması gereken birroman."

Zülfü Livaneli

(Tanıtım Bülteninden)

Neydi O Gelecek Bayramlar TIKLA PDF İNDİR !

13.10.2020

Yaşam ve ölüm.

Zafer Köse, önceki romanlarında olduğu gibi bu romanında da su gibi berrak ve akıcı bir dil ile geleceğe umutla bakan ve projeler sunan anlayışını sürdürüyor. Ayrıca bu gün olduğu kadar gelecekte de sürekli tartışılacak bir olguyu da dile getiriyor. Okumalısınız.

Neydi O Gelecek Bayramlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Neydi O Gelecek Bayramlar, Zafer Köse

Yorum Gönder