15 Haziran 2023

Tom Sawyer'ın Maceraları Mark Twain Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Mark Twain
Çevirmen: Cihat Taşçıoğlu

Tom Sawyer'ın Maceraları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mark Twain olan ve Turkuvaz Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tom Sawyer'ın Maceraları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tom Sawyer'ın Maceraları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tom Sawyer'ın Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Tom Sawyer'ın Maceraları Yazarı Kimdir ?

Tom Sawyer'ın Maceraları yazarı Mark Twain 'dır. Mark Twain yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Tom Sawyer'ın Maceraları PDF indir oku

Tom Sawyer'ın Maceraları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Turkuvaz Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tom Sawyer'ın Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Tom Sawyer'ın Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Amerikan edebiyatının en sevilen karakterlerinden Tom Sawyer, yakın arkadaşı Huckleberry Finn'le türlü belaların ortasında kalıyor. Sevdiği kitap kahramanlarını oyunlarına katarken bir kahramana dönüşenTom, bir yanıyla isyankâr, yalancı, pervasız, bir yanıyla da sadık, onurlu ve merhametli…

(Tanıtım Bülteninden)

Tom Sawyer'ın Maceraları TIKLA PDF İNDİR !Tom Sawyer'ın Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Tom Sawyer'ın Maceraları, Mark Twain

Yorum Gönder