16 Haziran 2023

Theseus-Romulus - Paralel Hayatlar Plutarkhos Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Plutarkhos
Çevirmen: İo Çokona

Theseus-Romulus - Paralel Hayatlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Plutarkhos olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Theseus-Romulus - Paralel Hayatlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Theseus-Romulus - Paralel Hayatlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Theseus-Romulus - Paralel Hayatlar TIKLA PDF İNDİR !

Theseus-Romulus - Paralel Hayatlar Yazarı Kimdir ?

Theseus-Romulus - Paralel Hayatlar yazarı Plutarkhos 'dır. Plutarkhos yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Theseus-Romulus - Paralel Hayatlar PDF indir oku

Theseus-Romulus - Paralel Hayatlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Theseus-Romulus - Paralel Hayatlar TIKLA PDF İNDİR !

Theseus-Romulus - Paralel Hayatlar TIKLA PDF İNDİR !
Plutarkhos (46-119?): Eserleri 16. yüzyıldan 19. yüzyıla kadar Avrupa'da tarih ve deneme yazımını büyük ölçüde etkileyen çok verimli bir yazardır. Plutarkhos'un Lamprias adlı kataloga göre 227 eseri vardı. Ahlak, din, doğa, politika ve sanat üzerine yazdıklarından günümüze ulaşanlar Ethika adıyla anılır.

Plutarkhos asıl ününü Yunan ve Romalı kahramanları birbiriyle karşılaştırdığı Paralel Hayatlar adlı eseriyle kazanmıştır. Bu eserde bir insanın kişiliğinin kendi kaderine ve başka insanların yaşamlarına olan etkilerini birbirine bağlanmaya çalışmıştır. Atina'nın kurucusu Theseus ile Roma'nın kurucusu Romulus'u konu edinen ve karşılaştıran Theseus-Romulus çifti Paralel Hayatlar'ın en önemli bölümlerinden biridir.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2015


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Theseus-Romulus - Paralel Hayatlar TIKLA PDF İNDİR !Theseus-Romulus - Paralel Hayatlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Theseus-Romulus - Paralel Hayatlar, Plutarkhos

Yorum Gönder