30 Haziran 2023

Tesla'nın Gizli Makinesi Rob Dircks Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,6 TL
Yazarı: Rob Dircks
Çevirmen: Rob Dircks

Tesla'nın Gizli Makinesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Rob Dircks olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tesla'nın Gizli Makinesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tesla'nın Gizli Makinesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tesla'nın Gizli Makinesi TIKLA PDF İNDİR !

Tesla'nın Gizli Makinesi Yazarı Kimdir ?

Tesla'nın Gizli Makinesi yazarı Rob Dircks 'dır. Rob Dircks yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Tesla'nın Gizli Makinesi PDF indir oku

Tesla'nın Gizli Makinesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tesla'nın Gizli Makinesi TIKLA PDF İNDİR !

Tesla'nın Gizli Makinesi TIKLA PDF İNDİR !

Bir bilimkurgu macerası.

Bir aşk hikâyesi.

Komedi.

Tabii bir de Nikola Tesla var.

Yer yer Otostopçu'nun Galaksi Rehberi'ni hatırlatan, son derece ciddiyetsiz, basbayağı komik, bazen terbiyesiz bazen dâhice, müthiş eğlenceli bir paralel evrenler romanı! İki kafadar Chip ve Pete'in, Tesla'nın otel odasında kayıp günlüğünü bulmalarıyla başlayan ve okurları evrenden evrene savuran, bunu yaparken bir de işin içine 83 yaşındaki Tesla'yı da dâhil eden bu çok acayip roman Türkiye'nin en ünlü ve en iyi dizi çevirmenlerinden nazo82'nin çevirisiyle sizlerle buluşuyor!

"Bana Vonnegut'u hatırlattı. Evet, doğru duydunuz."

- Ruth Sinanian, Edebiyat Uzmanı -

AMAZON.COM YORUMLARI:

"Hiç beklemiyordum ama olağanüstü bir keyif aldım... Pratchett ve Adams hayranlarına hitap edecektir."

"Çok eğlenceli ve muazzam bir bilim insanına yapılmış muazzam bir saygı duruşu. Okurken yüksek sesle kahkaha atmak istiyorsanız bu kitap tam size göre."

"Tüm okurlara bu kitabı uyumadan veya kestirmeden önce bir bölüm okuyup bırakırım düşüncesiyle ellerine almamalarını tavsiye ediyorum. Bırakmayacaksınız ve bırakamıyorsunuz!"

(Tanıtım Bülteninden)

Tesla'nın Gizli Makinesi TIKLA PDF İNDİR !Tesla'nın Gizli Makinesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Tesla'nın Gizli Makinesi, Rob Dircks

Yorum Gönder