7 Haziran 2023

Sokaktaki Adam Attila İlhan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Attila İlhan
Çevirmen: Attila İlhan

Sokaktaki Adam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Attila İlhan olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sokaktaki Adam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sokaktaki Adam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sokaktaki Adam TIKLA PDF İNDİR !

Sokaktaki Adam Yazarı Kimdir ?

Sokaktaki Adam yazarı Attila İlhan 'dır. Attila İlhan yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sokaktaki Adam PDF indir oku

Sokaktaki Adam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sokaktaki Adam TIKLA PDF İNDİR !

Sokaktaki Adam TIKLA PDF İNDİR !
Ne istemediğini bilen ama ne istediğini bir türlü kestiremeyen, yalnız bir adam, Hasan, Saf, duygusal, ürkek, kimliğini Hasan'la bütünleyerek var olan, Yakup. Hasan'ı anlayan, seven, onun sığınağı olan bir fahişe, Meryem...

Aşkını unutmak, iç sıkıntısını denizlere akıtmak isteyen Hasan, güzel sanatlar eğitimini yarıda bırakarak gemilerde çalışmaya başlamıştır. Arkadaşı ve sırdaşı kamarot Yakup'la birlikte kaçak kürk işine bulaşırlar... "Zula"da kürklerle İstanbul'a demirleyip sahile çıktıklarında onları bekleyen, umduklarının aksine bol para değil, macera dolu günlerdir...

Nefes kesen bir film tadında, jilet gibi keskin ve gerçek bir ilk roman...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Sokaktaki Adam TIKLA PDF İNDİR !Sokaktaki Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sokaktaki Adam, Attila İlhan

Yorum Gönder