7 Haziran 2023

Sissoylu 3 - Çağların Kahramanı Brandon Sanderson Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 44,25 TL
Yazarı: Brandon Sanderson
Çevirmen: Koray Sel

Sissoylu 3 - Çağların Kahramanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Brandon Sanderson olan ve Akılçelen Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, 592 sayfalık Sissoylu 3 - Çağların Kahramanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sissoylu 3 - Çağların Kahramanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sissoylu 3 - Çağların Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !

Sissoylu 3 - Çağların Kahramanı Yazarı Kimdir ?

Sissoylu 3 - Çağların Kahramanı yazarı Brandon Sanderson 'dır. Brandon Sanderson yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Sissoylu 3 - Çağların Kahramanı PDF indir oku

Sissoylu 3 - Çağların Kahramanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akılçelen Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, 592 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sissoylu 3 - Çağların Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !

Sissoylu 3 - Çağların Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !


Son İmparatorluk'u yıkmak için Lord Hükümdar'ı öldürmek gerekliydi… Acaba bu bir hata mıydı? Dört bir yanı saran ölümcül sislerin, giderek artan kesif kül yağışlarının ve asla olmadığı kadar şiddetli bir şekilde yaşanan depremlerin yeniden ortaya çıkmasının ardından, Vin ve Elend Lord Hükümdar'ı öldürmenin iyi bir fikir olduğundan artık o kadar da emin değiller. Çok uzun zaman önce, dünyayı yaratan iki ana varlıktan biri olan Harap'a her şeyi yok etmesini mümkün kılacak nihai bir güç vadedilmişti. Oyuna gelen Vin Harap'ın Miraç Kuyusu'ndan kurtulmasına neden olmuştu ve şimdi, Harap bu gücü kullanmaya niyetli. Sissoylu üçlemesinin son kitabı, ilk iki cildin muştuladığı her şey sunuyor okuyucusuna. Kökleri dizinin önceki kitaplarında bulunan bağlantılar netleşiyor, sık sık rastladığımız gizemler birer birer aydınlığa kavuşuyor ve taşlar âdeta tek tek oturuyor yerlerine. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, Çağların Kahramanı nefes kesici sürprizlere gebe. Çağların Kahramanı, bugüne kadar benzerini okumadığınız özgünlükte ve cesurca kaleme alınmış bir final kitabı.

(Tanıtım Bülteninden)

Sissoylu 3 - Çağların Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !Sissoylu 3 - Çağların Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Sissoylu 3 - Çağların Kahramanı, Brandon Sanderson

Yorum Gönder