23 Haziran 2023

Şiirin İzinde Sözün Gölgesinde Ömer Zülfe Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Ömer Zülfe
Çevirmen: Ömer Zülfe

Şiirin İzinde Sözün Gölgesinde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ömer Zülfe olan ve Bilge Kültür Sanat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şiirin İzinde Sözün Gölgesinde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şiirin İzinde Sözün Gölgesinde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şiirin İzinde Sözün Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !

Şiirin İzinde Sözün Gölgesinde Yazarı Kimdir ?

Şiirin İzinde Sözün Gölgesinde yazarı Ömer Zülfe 'dır. Ömer Zülfe yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Şiirin İzinde Sözün Gölgesinde PDF indir oku

Şiirin İzinde Sözün Gölgesinde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilge Kültür Sanat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şiirin İzinde Sözün Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !

Şiirin İzinde Sözün Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !
"Şiirin İzinde Sözün Gölgesinde", Osmanlı şiirinin kıyıda köşede kalmış konularını ele alan, beyitlerin mana hazinelerine kapı aralayan bir çeşit sözlük; bir arayışın, bir merakın eseri. Kelimeler, kavramlar, deyimler, atasözleri ve Osmanlı medeniyetinin zengin unsurları arasında dolaştırılan bir ayna. Bu kitap, anlamanın peşinde olanlara sözlüklerin gölgesinde, sözcüklerin izinde serbestçe gezinti imkânı sağlıyor.



Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilge Kültür Sanat Şiirin İzinde Sözün Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !Şiirin İzinde Sözün Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Şiirin İzinde Sözün Gölgesinde, Ömer Zülfe

Yorum Gönder