23 Haziran 2023

Hükmen Yenik Dağhan Irak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,64 TL
Yazarı: Dağhan Irak
Çevirmen: Dağhan Irak

Hükmen Yenik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dağhan Irak olan ve Evrensel Basım Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hükmen Yenik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hükmen Yenik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hükmen Yenik TIKLA PDF İNDİR !

Hükmen Yenik Yazarı Kimdir ?

Hükmen Yenik yazarı Dağhan Irak 'dır. Dağhan Irak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Hükmen Yenik PDF indir oku

Hükmen Yenik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Evrensel Basım Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hükmen Yenik TIKLA PDF İNDİR !

Hükmen Yenik TIKLA PDF İNDİR !
Politika ve futbol aynı "saha"da dans eder.
Zamanla dekor, "saha", kostüm, izleyici, müzik değişir... Lakin bu ikili, dans için gerekli bütün "yan öğeleri" "yeniden üretir" ve tempo artarak devam eder.
Bu nedenle "büyük resmi" görebilenler iyi bilir: Futbol, sadece maç izleyerek anlaşılamaz! Onu anlamak ve anlatmak için en elverişli "saha" siyasal tarihtir. Ne var ki, futbolun "saha"sında politika, politikanın "saha"sında futbol ilişkisi de kolay kolay görünür kılın(a)maz.
Dağhan Irak'ın araştırmasının iddiası bu noktadadır; görünenin ardındaki gerçeği ve ilişkileri ortaya çıkarmak.
Bu savla, İngiltere ve Türkiye siyasi tarihinde futbol ve futbol taraftarlığının dönüşümünü incelemekte, tarihin "görünmeyenleri"ni görünür kılmakta, "hükmen yenilgi"nin nedenlerini sorgulamakta.
Okur, kitabın tüm bölümlerinde yazarın "hükmen yenik"lerin bir gün mutlaka "oynayacaklarına" inandığı "rövanş maçı"nın hazırlıklarını da bulacaktır.
Rahşan İnal


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 200

Baskı Yılı: 2013


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 456

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Evrensel Basım Yayın Hükmen Yenik TIKLA PDF İNDİR !Hükmen Yenik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Hükmen Yenik, Dağhan Irak

Yorum Gönder