9 Haziran 2023

Seyrek Yağmur Barış Bıçakçı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,68 TL
Yazarı: Barış Bıçakçı
Çevirmen: Barış Bıçakçı

Seyrek Yağmur indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Barış Bıçakçı olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Seyrek Yağmur eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Seyrek Yağmur ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Seyrek Yağmur TIKLA PDF İNDİR !

Seyrek Yağmur Yazarı Kimdir ?

Seyrek Yağmur yazarı Barış Bıçakçı 'dır. Barış Bıçakçı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Seyrek Yağmur PDF indir oku

Seyrek Yağmur indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Seyrek Yağmur TIKLA PDF İNDİR !

Seyrek Yağmur TIKLA PDF İNDİR !
Bir pazar sabahı Rıfat günlerin aynı kaba damlamadığını fark etti. "Günler damlıyor ama aynı kaba değil," dedi. Gökyüzüne baktı: Boştu. Hiç bulut yoktu, aslında hiçbir şey yoktu. Çağımızın çıplak güneşi her şeyi yok etmişti, enginliği, bulutları ve kuşları… Maviyi bile yok etmişti, sonra da sırasıyla diğer renkleri, bazı sesleri, kelimeleri ve anlamları. İnsan bu yoklukta yeni bir şey söyleyemez, olsa olsa kendini tekrar ederdi.

Rıfat, zamanımızın bir kahramanı gibi, bir niteliksiz adam gibi, bir aylak adam, bir lüzumsuz adam gibi, bir "R." gibi, geziyor hayatın içinde. Hayat, arada Rıfat'ın dükkânına da uğruyor. Rıfat, filmleri, kitapları, hayalleri, fikirleri, dertleri, mes'eleleri de geziyor. Ortaya sorulmuş soruları üzerine alınıyor, bazı. Neyin peşinde bu adam?

Rıfat, bir hikâyenin içinde midir, anlamaya çalışıyor, insanın bir hikâyenin içinde olduğunu anlamasının yolunu arıyor… Seyrek yağmura şemsiye açılır mı?
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 100

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Seyrek Yağmur TIKLA PDF İNDİR !

09.01.2017

fiyasko

Okuduğum en saçma kitaptı. Yazarın Bizim Büyük Çaresizliğimiz'in neden bu kadar abartıldığına şaşıyordum. Sonra diğer iki kitabını da okudum. Şu an Seyrek Yağmur'u okuyorum. En iyi ilk kitabıymış. Kötünün iyisi.


23.03.2016

kesinlikle tavsiye ederim

yalın, duru en iyi kim yazıyor derseniz kesinlikle barış bıçakcı derim..
ne güzel bir uslubu var, insanı yormayan, zorlamayan..
favorilerimdendir.


29.01.2016

...

Bir kitap çok satmaya başlayıncaÿ; yazarın veya yazılanın efsaneleşmesi ya da otomatikleşmesi arasındaki çizgi belirlenir. Barış Bıçakçı´yı severek okuyordum fakat belli bir süre sonra yazdıkları hep aynı geldi. Bir güncelleme ya da okuru şaşırtma eylemi yok.

Seyrek Yağmur TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Seyrek Yağmur, Barış Bıçakçı

Yorum Gönder