15 Haziran 2023

Sesine Kurşun Değen Çocuklar Harun Korkmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: Harun Korkmaz
Çevirmen: Harun Korkmaz

Sesine Kurşun Değen Çocuklar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Harun Korkmaz olan ve Su Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sesine Kurşun Değen Çocuklar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sesine Kurşun Değen Çocuklar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sesine Kurşun Değen Çocuklar TIKLA PDF İNDİR !

Sesine Kurşun Değen Çocuklar Yazarı Kimdir ?

Sesine Kurşun Değen Çocuklar yazarı Harun Korkmaz 'dır. Harun Korkmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Sesine Kurşun Değen Çocuklar PDF indir oku

Sesine Kurşun Değen Çocuklar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Su Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sesine Kurşun Değen Çocuklar TIKLA PDF İNDİR !

Sesine Kurşun Değen Çocuklar TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Bizler, Ünye, Fatsa kırsalında, 12 Eylül 1980 sabahından itibaren, askeri faşist darbeye karşı, el yordamıyla savaşı örgütlemeye çalışan, acemi askerler gibi; acemi gerillalardık.

Yol, yön bulmak, gece karanlığında uzun yürüyüşler, sığınak kazmak, dumansız ateş yakmak, ekmek, yemek pişirmek, her şeyden önce hayatta kalmayı her şeyi birebir acı deneyimler yaşayarak öğrendik.

Bu köylere, bu kasabalara, bu kentlere... Bu dağlara, Karadeniz'e sığamadık. Sivas'a, Malatya'ya, oradan Tokat'a, geri çekilme alanı dedikleri bu yerlerde, kara kışa, yine dağlara, hep dağlara düştü yolumuz...

Bu süreç içinde, saflarımızı terk edip gidenler, katledilenler, tutsak düşenler olmak üzere, her gün birer birer eksildik. Geriye bir elin parmakları kadar bir gerilla gurubu kaldık.

Bu kitapta, 12 Eylül sonrası ve 1983 örgütlenmesi içinde; Ünye'den, Fatsa'dan başlayıp, ülke çapında devrimci mücadelenin örgütlenmesinde, en ön saflarda yer almış, İhsan Önal'ın, Ahmet Gürler'in Ayhan Eskici'nin, Ahmet Sakin'in, Sebahattin Demir'in, Cavit Kaya'nın, İlhan Durmuş'un, Kadir Aksoy'un, Ahmet Pehlivan'ın, Ayhan Gökvelioğlu'nun, Habil İrgün'ün, Necmi Karagülle'nin, İbrahim Levent'in, teslim olmayı ret eden, ölümü hiçe sayarak ölen ve gelecek kuşaklara aktarılacak, örnek mücadeleleri tanıklığımla anlatılmaktadır...

Sesine Kurşun Değen Çocuklar TIKLA PDF İNDİR !

08.03.2019

Biz zamane eşkiyalarıydık..

Harun Korkmaz arkadaşım, yaşadıklarını kendi özeleştirisi içinde yazabilen ender insanlardan olmuştur. Kalemi güçlü ve özgün anlatımı roman tadında okutturuyor kitabı...

Sesine Kurşun Değen Çocuklar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Sesine Kurşun Değen Çocuklar, Harun Korkmaz

Yorum Gönder