15 Haziran 2023

Bu Kardan Adam Olmaz Hasibe Özdemir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,8 TL
Yazarı: Hasibe Özdemir
Çevirmen: Hasibe Özdemir

Bu Kardan Adam Olmaz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hasibe Özdemir olan ve Monokl yayınevinin yayınlamış olduğu, 116 sayfalık Bu Kardan Adam Olmaz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bu Kardan Adam Olmaz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bu Kardan Adam Olmaz TIKLA PDF İNDİR !

Bu Kardan Adam Olmaz Yazarı Kimdir ?

Bu Kardan Adam Olmaz yazarı Hasibe Özdemir 'dır. Hasibe Özdemir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Bu Kardan Adam Olmaz PDF indir oku

Bu Kardan Adam Olmaz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Monokl yayınevi tarafından yayınlanan, 116 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bu Kardan Adam Olmaz TIKLA PDF İNDİR !

Bu Kardan Adam Olmaz TIKLA PDF İNDİR !

Tanrı sanki yazgımız sadece bizim elimizden çıkmış gibi sokağımızın yaslandığı cümlelere şöyle bir bakmış, edebî olmadığına kanaat getirip okumadan kapatıvermişti "Gecikmiş Adalet" kitabını üzerimize. Artık tek kelime düşmeyecek sanırken payımıza, sokak kendi kalemini demirden yontmuş, son satırı yazsın diye, güvercin besleyen, mobileti ile kulak zarlarımızı baştan sona çizen Çorumlu Ekrem'in ortanca oğlunun eline vermişti. O da; bir akşamüstü, sırf güvercinler bahçesine pisliyor diye ağzını açan Kemal amcaya şöyle bir bakıp, elindekini cevap niyetine indirivermişti tepesine.

Delinmiş parmak uçlarına bakıyor şimdi. Kırılmış tırnaklarına. Küskün bir ifadeyle kıvrılmış dudakları. Eskiden dalağının olduğu yeri yokluyor durmadan. Keşke örtebilse içini yakan her şeyi böyle bir sargı beziyle. Ama olmuyor. Elinden diline, dilinden yüzüne bulaşıp duran acısı, gözlerinde tünüyor şimdi. "Geçmiş olsun," diyen kadınlara bakıyor yattığı yerden, geçip gidemiyor. Çıkış yok. Bu odadan, bu acıdan.

Hasibe Özdemir

(Tanıtım Bülteninden)

Bu Kardan Adam Olmaz TIKLA PDF İNDİR !Bu Kardan Adam Olmaz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Bu Kardan Adam Olmaz, Hasibe Özdemir

Yorum Gönder