17 Haziran 2023

Sıcak Su Müziği Charles Bukowski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,75 TL
Yazarı: Charles Bukowski
Çevirmen: Avi Pardo

Sıcak Su Müziği indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Charles Bukowski olan ve Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sıcak Su Müziği eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sıcak Su Müziği ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sıcak Su Müziği TIKLA PDF İNDİR !

Sıcak Su Müziği Yazarı Kimdir ?

Sıcak Su Müziği yazarı Charles Bukowski 'dır. Charles Bukowski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Sıcak Su Müziği PDF indir oku

Sıcak Su Müziği indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sıcak Su Müziği TIKLA PDF İNDİR !

Sıcak Su Müziği TIKLA PDF İNDİR !
Amerika'nın her bir yanındaki sabahın üçü sarhoşları nihayet pes etmiş olarak duvarları seyrediyorlardı. Acı çekmek için ayyaş olmak, bir kadın tarafından sıfırlanmak gerekmiyordu, ama acı çekip ayyaş olunabilirdi. Bir süre, gençlikte özellikle, talihin senden yana olduğunu sanabilirdin, bazen senden yanadır da gerçekten. Ama senin farkında bile olmadığın ve senin aleyhine işleyen bir takım ortalama hesaplar ve kanunlar vardır, her şeyin yolunda gittiğini sandığın zamanlarda bile. Bir gece, sıcak bir Salı gecesi o ayyaş sen oluverirsin, sensin o ucuz pansiyon odasında olan ve daha önce o odalarda olmuş olmanın da bir yararı olmaz, daha da kötüdür hatta, çünkü bir daha bu duruma düşmemeye karar vermişliğin vardır. Bir sigara daha yakmaktan, bir içki daha içmekten, o sıvası dökük duvarlarda bir çift göz, bir çift dudak aramaktan başka bir şey de gelmez elden.



Sayfa Sayısı: 159

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık Sıcak Su Müziği TIKLA PDF İNDİR !Sıcak Su Müziği TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Sıcak Su Müziği, Charles Bukowski

Yorum Gönder