17 Haziran 2023

Erkeklerin Hikayeleri Murathan Mungan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,93 TL
Yazarı: Murathan Mungan
Çevirmen: Murathan Mungan

Erkeklerin Hikayeleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murathan Mungan olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Erkeklerin Hikayeleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Erkeklerin Hikayeleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Erkeklerin Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

Erkeklerin Hikayeleri Yazarı Kimdir ?

Erkeklerin Hikayeleri yazarı Murathan Mungan 'dır. Murathan Mungan yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Öykü Antolojisi türündedir.

Erkeklerin Hikayeleri PDF indir oku

Erkeklerin Hikayeleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Erkeklerin Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

Erkeklerin Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !
Erkeklerin bağımsızlık merakları, serüven tutkuları, sevgi gereksinimleri, sahiplenme istekleri, bağlanma korkuları, toplumsal rolleri ve birlikteliğin tuzaklarından kalkarak çoğaltılabilecek nice durumun yarattığı iki cins arasındaki ezeli sorunlar içinde sıkışıp kalmış hikayeler...

"Bu da erkeklerin hikayeleri," diye okunabilir bu kitap. Ya da erkeklerin nasıl gördüğü, nasıl hissettiği, nasıl yaşadığı ve nasıl anlattığı üzerine olan bu hikayeler için "bir de erkeklerden dinleyelim bakalım," denebilir. Yazarların yalnızca erkeklerden seçildiğine bakılırsa, "erkek yazarların hikayeleri" diye de yorumlanabilir.
- Murathan Mungan-



Sayfa Sayısı: 192

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Erkeklerin Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

02.05.2015

başarılı

Güzel seçimler, kaliteli hikayeler. Okuyun derim


20.01.2006

Kadınlarla ilgili kitabın adı "Kadınlığın 21 Hikayesi"idi. Bu ise "Erkeklerin Hikayeleri" Kitabın adının neden "Erkekliğin 16 Hikayesi"olmadığını merak ediyor insan. Kitapta yine farklı konularda hikayeler var ama ne de olsa kadınların hikayeleri kadar çekici değil. Bunda diğer seçkilerde olduğu gibi bir kadın yazar yok. Erkek yazarlar erkek hikayeleri anlatmışlar. Ben en çok "Benzin İstasyonundaki Kadın" hikayesini sevdim ama Araya Giren, Otostop Oyunu ve Laçen´le Hıdır hikayelerine de çarpıldım resmen. Değişik hikayelerdi hakikaten. Okursanız fazla vaktinizi almaz hem de başka dünyalara gitmiş olursunuz. Ben hâlâ yazardan Kadınlığın ve Erkekliğin 21 Hikayesi diye bizden yazarların hikayelerini bekliyorum. Ama bunu da okuyun derim ben.


17.08.2004

Usta yazarlardan mükemmel bir seçki

Murathan Mungan bundan önceki seçki kitaplarında olduğu gibi yine muhteşem yazarları bir araya getirmiş.

"Erkeklerin Hikayeleri" sadece erkek dünyasını anlamak için bir anahtar olma dışında belki de daha önce keşfedemediğimiz yazarların kapılarını bizlere aralıyor... Her hikayede, sevgiyi, hırsı, gururu, yaşamla ilgili uç noktaları yakalamak mümkün... Kimi zaman şaşırarak kimi zaman duygulanarak büyük bir keyifle okunacak seçkin bir derleme...

Yazıhane'de takdir ettiğim Sevgili Mungan, yine isabetli seçimler yapmış

Erkeklerin Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Öykü Antolojisi
Etiketler; Edebiyat, Antoloji, Öykü Antolojisi, Erkeklerin Hikayeleri, Murathan Mungan

Yorum Gönder