15 Haziran 2023

Sadi - Hayatın Aşkın ve Tutkunun Şairi Homa Katouzian Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Homa Katouzian
Çevirmen: İsmail Hakkı Yılmaz

Sadi - Hayatın Aşkın ve Tutkunun Şairi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Homa Katouzian olan ve VakıfBank Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 224 sayfalık Sadi - Hayatın Aşkın ve Tutkunun Şairi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sadi - Hayatın Aşkın ve Tutkunun Şairi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sadi - Hayatın Aşkın ve Tutkunun Şairi TIKLA PDF İNDİR !

Sadi - Hayatın Aşkın ve Tutkunun Şairi Yazarı Kimdir ?

Sadi - Hayatın Aşkın ve Tutkunun Şairi yazarı Homa Katouzian 'dır. Homa Katouzian yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Sadi - Hayatın Aşkın ve Tutkunun Şairi PDF indir oku

Sadi - Hayatın Aşkın ve Tutkunun Şairi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. VakıfBank Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 224 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sadi - Hayatın Aşkın ve Tutkunun Şairi TIKLA PDF İNDİR !

Sadi - Hayatın Aşkın ve Tutkunun Şairi TIKLA PDF İNDİR !

Fars dilinin ve düşüncesinin en büyük dehalarından biri olan Sâdi Şirâzî hem yaşadığı on üçüncü yüzyılda hem de sonraki yüzyıllar boyunca sevginin ve bilgeliğin timsali olarak görülmüştür. İslam medeniyetinin edebiyat alanındaki birikiminden söz edilirken akla ilk gelen isimlerden biri olan Sâdi, insanlığa Bostan ve Gülistan gibi iki büyük abide eser bırakmıştır. Oxford Üniversitesi Şarkiyat Çalışmaları Fakültesi öğretim üyesi İranlı tarihçi Homa Katouzian bu küçük ama içgörülü eserde Sâdi'yi bütün yönleriyle ele alıyor ve Türkiye'deki okurlar için Sâdi'ye ve çağına yepyeni, capcanlı bir bakış açısı sunuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Sadi - Hayatın Aşkın ve Tutkunun Şairi TIKLA PDF İNDİR !Sadi - Hayatın Aşkın ve Tutkunun Şairi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Sadi - Hayatın Aşkın ve Tutkunun Şairi, Homa Katouzian

Yorum Gönder