6 Haziran 2023

Ruhlar Evi Isabel Allende Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,25 TL
Yazarı: Isabel Allende
Çevirmen: Nihal Yeğinobalı

Ruhlar Evi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Isabel Allende olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ruhlar Evi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ruhlar Evi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ruhlar Evi TIKLA PDF İNDİR !

Ruhlar Evi Yazarı Kimdir ?

Ruhlar Evi yazarı Isabel Allende 'dır. Isabel Allende yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ruhlar Evi PDF indir oku

Ruhlar Evi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ruhlar Evi TIKLA PDF İNDİR !

Ruhlar Evi TIKLA PDF İNDİR !
Şili'nin seçimle iş başına gelen, askeri bir darbeyle devrilip öldürülen Marksist başkanı Salvador Allende'nin son saatleri nasıl geçti? Nobel ödüllü büyük şair Pablo Neruda'nın cenaze töreni, faşist diktatör Pinochet'nin onca baskısına karşın, nasıl bir gösteriye dönüştü? Clara del Valle neden dokuz yıl konuşmadı ve öldüğü zaman nasıl oldu da annesinin kesik başıyla birlikte gömüldü? Bunlar, Isabel Allende'nin bu romanında yer verdiği ilginç olaylardan bazıları. Isabel Allende, Latin Amerika'nın yetiştirdiği en büyük romancılardan biri. Ruhlar Evi adlı bu ilk romanında, bir ailenin üç kuşağını, yetmiş yıllık bir süreç içinde, Márquez'e yaklaşan bir ustalıkla dile getiriyor. Romanda, yaşayan kişilerle geçmişin ruhları iç içe. Latin Amerika edebiyatının büyülü gerçekçilik geleneği, bu romanda da bütün görkemiyle hüküm sürüyor. Sınırsız bir hayal gücü ve anlatım ustalığı, Isabel Allende'yi çağımızın en başarılı romancılarından biri yapıyor.



Sayfa Sayısı: 544

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Ruhlar Evi TIKLA PDF İNDİR !

27.04.2020

Bayıldım

Muhteşem bir kitap. Okurken yüzyıllık yalnızlığa ne kadar benzediğini düşündüm.Kitap su gibi aktı resmen. Filmini kitabı okuduktan sonra izlemenizi öneririm.


26.04.2019

güzel kitap

Keyifle okuduğum, akıcı bir kitap.

Ruhlar Evi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ruhlar Evi, Isabel Allende

Yorum Gönder