9 Haziran 2023

Ruhlar Dükkanı Stephen King Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,75 TL
Yazarı: Stephen King
Çevirmen: Gönül Suveren

Ruhlar Dükkanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stephen King olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ruhlar Dükkanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ruhlar Dükkanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ruhlar Dükkanı TIKLA PDF İNDİR !

Ruhlar Dükkanı Yazarı Kimdir ?

Ruhlar Dükkanı yazarı Stephen King 'dır. Stephen King yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Ruhlar Dükkanı PDF indir oku

Ruhlar Dükkanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ruhlar Dükkanı TIKLA PDF İNDİR !

Ruhlar Dükkanı TIKLA PDF İNDİR !
Siz daha önce de buraya gelmiştiniz.Tabii gelmiştiniz ya... tabii. Ben gördüğüm yüzü asla unutmam. Buraya gelin de elinizi sıkayım! Bir şey söyleyeyim mi? Sizin yüzünüzü bile görmeden, yürüyüşünüzden tanıdım. Castle Rock'a dönmek için bundan daha iyi bir gün seçemezdiniz. Ne harika değil mi? Av mevsimi yakında başladığında ormanlardaki ahmaklar turuncu giysileri olmayan ve kımıldayan her şeye ateş edecekler. Bunları sonra kar ve sulusepken izleyecek. Ama hepsine daha çok zaman var. Şimdi Ekim ayındayız ve biz Rock'a Ekimin istediği kadar kalmasına izin veririz.



Sayfa Sayısı: 524

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Ruhlar Dükkanı TIKLA PDF İNDİR !

12.09.2018

En iyisi

Stephen King'in çoğu kitabını okudum ama Ruhlar Dükkanı en sevdiğim kitabıdır. Korku - gerilim sevenler kesinlikle okumalı.


24.07.2014

ilk tanışma

Yazarın, okuduğum ilk kitabıdır. 15 yaşında okumuştum. Buna rağmen büyük keyif aldım. King´le tanışmak adına güzel bir başlangıç.  Hala olayın karakterleri detaylı şekilde aklımdadır. Tutkularımızı, onlara ulaşmak adına neler feda edebileceğimizi, ürkütücü bir şekilde sorgulayan sağlam bir kitap olmuş. Öyle bir dükkan düşünün ki, bir kere adım attıktan sonra hep girmek zorundasınız..


02.02.2013

Okunmalı!

Gayet keyifle okunabilecek bir kitap...

Ruhlar Dükkanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Ruhlar Dükkanı, Stephen King

Yorum Gönder