6 Haziran 2023

Romantik Hareket Seks, Alışveriş ve Roman Alain De Botton Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,4 TL
Yazarı: Alain De Botton
Çevirmen: Ahu Sila Bayer

Romantik Hareket Seks, Alışveriş ve Roman indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alain De Botton olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Romantik Hareket Seks, Alışveriş ve Roman eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Romantik Hareket Seks, Alışveriş ve Roman ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Romantik Hareket Seks, Alışveriş ve Roman TIKLA PDF İNDİR !

Romantik Hareket Seks, Alışveriş ve Roman Yazarı Kimdir ?

Romantik Hareket Seks, Alışveriş ve Roman yazarı Alain De Botton 'dır. Alain De Botton yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Romantik Hareket Seks, Alışveriş ve Roman PDF indir oku

Romantik Hareket Seks, Alışveriş ve Roman indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Romantik Hareket Seks, Alışveriş ve Roman TIKLA PDF İNDİR !

Romantik Hareket Seks, Alışveriş ve Roman TIKLA PDF İNDİR !
Romantik Hareket'te Alain de Botton bir aşk ilişkisinin başlangıcından bitişine kadarki gelişimini keşfediyor, bu keşif sırasında sanat ve aşkın doğasına ilişkin düşüncelerini paylaşıyor okurla. Reklamcı Alice ile bankacı Eric arasındaki ilişkiye aşama aşama tanıklık ediyoruz.

Tanıklığımıza şemalar, resimler ve Descartes'tan Platon'a, Aretha Franklin'den Flaubert'e kadar birçok ismi kapsayan bir yazarlar ve düşünürler korosu eşlik ediyor.

Romantik Hareket zekayla, nükteyle ve sezgi gücüyle yazılmış bir roman. Bütün aşıklar, okurlar ve aşık okurlar bu kitabı elinden düşüremeyecek.
-John Updike, The New Yorker-

Hiç de ayrıksı olmayan bir aşkın sıradan ve alelade rutinlerini alıp latifeyle yoğurmak ve okurun karşısına gerçek yaşamdakinden farksız bir aşk incelemesi çıkarmak her romancının harcı değil. Ama işte Alain de Botton bunu başarıyor... Bu roman modern aşkın yalanlarına, doğrularına ve zaaflarına ışık tutuyor.
-Simon Montefiore, The Times-

Pop yıldızlarının Phil Collins'e benzedikleri bir çağda edebiyatta böylesi oyunbaz bir ışıkla karşılaşmak insanın içini aydınlatıyor. Bütün iyi yapıtlar gibi çok komik ve çok hüzünlü.
-Julie Bruchill, Spectator-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 335

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık Romantik Hareket Seks, Alışveriş ve Roman TIKLA PDF İNDİR !

15.08.2006

Güzel

Merakla okudum. Bir ilişkinin arka perdesinin sanat-edebiyat-felsefe-psikoloji dünyasından örneklerle anlatılması ve sayfalar arasındaki şematik çizimler çok hoşuma gitti. Kesinlikle tavsiye ederim.


28.01.2006

Çok sıkıldım

Kitapta bir hareket varsa da ben göremedim... Yani kitapta adı geçen Eric sevgilisi Alice´e ´´Bana kitabımı verir misin´´ diyor ve sırf bu cümle üzerine yazar en az 3 sayfa yazıyor neden kitap okurmuş, ne tarz okurmuş, niye o tarz okurmuş, ne okumalıymış... Offfff inanılmaz derecede sıkıcıydı, psikolog olmak gibi bir niyetiniz yoksa okumayın derim...


30.10.2001

Çizimler, şemalar ve gazete reklamı kupürleriyle yazar, roman kalıbından çıkmak pahasına kafasında ve yüreğinde ne varsa hepsini en anlaşılır ve en eğlenceli birşekilde romanlaştırmış. Kısacası okunması çok keyfli.

Romantik Hareket Seks, Alışveriş ve Roman TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Romantik Hareket Seks, Alışveriş ve Roman, Alain De Botton

Yorum Gönder