6 Haziran 2023

Calla'nın Kurtları - Kara Kule Serisi 5.Kitap Stephen King Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,6 TL
Yazarı: Stephen King
Çevirmen: Canan Kim

Calla'nın Kurtları - Kara Kule Serisi 5.Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stephen King olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Calla'nın Kurtları - Kara Kule Serisi 5.Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Calla'nın Kurtları - Kara Kule Serisi 5.Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Calla'nın Kurtları - Kara Kule Serisi 5.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Calla'nın Kurtları - Kara Kule Serisi 5.Kitap Yazarı Kimdir ?

Calla'nın Kurtları - Kara Kule Serisi 5.Kitap yazarı Stephen King 'dır. Stephen King yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Calla'nın Kurtları - Kara Kule Serisi 5.Kitap PDF indir oku

Calla'nın Kurtları - Kara Kule Serisi 5.Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Calla'nın Kurtları - Kara Kule Serisi 5.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Calla'nın Kurtları - Kara Kule Serisi 5.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Roland Deschain ve Ka-tet'i Kara Kule'ye erişmek için güneydoğuda, ormanlarla kaplı Orta-Dünya'da yolculuklarına devam ederler. Calla Bryn Sturgis adındaki kasabanın sınırlarına ulaşınca beklenmedik bir durumla karşılaşırlar: Uçsuz bucaksız çiftliklerin yer aldığı sakin topraklardan kasabanın ruhunu emip tüketen Gökgürültüsü adında karanlık bir güç yükselmektedir. Aynı anda kurtlar da hızla kente yaklaşmaktadır. Onlara karşı koymak büyük bir risktir, ama silahşorlar böylesine tehlikeli ve garip durumlarla karşılaşmaya alışıktırlar. Ancak ellerindeki silahlar, bu karanlık güçlere karşı koymaya yeterli midir?

"Olağanüstü bir ortamda, akıllara durgunluk veren sanal bir dünyada, unutulmaz karakterlerin yer aldığı Kara Kule serisi bugüne dek okuduğunuz romanlardan çok farklı. Bu öykü, yazarın sanatının zirvesine eriştiğinin kanıtı."



-Locus-



Calla'nın Kurtları - Kara Kule Serisi 5.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

02.01.2016

Başladık bitireceğiz

1 ocak 2016 itibariyle 6ncı kitap olan susannah´ın şarkısına başladım. sonrasında normalde seri son kitap olan kule ile bitecekti ama anahtar deliğinden esen rüzgar, bir kara kule öyküsü adında, yazarın (stephen king) bağımsız olarakta okunabilir ama aslında büyücü ve cam küre ile calla´nın kurtları arasına konulabilecek bir kara kule 4,5´tür dediği bir kitap var. bu ırmak romanda bir çok geriye dönüşler ve hatta roman içinde romanlar var. fazlaca uzun olduğunu düşünüyorum ben. bazı yerler ve özellikle de diyaloglar sarkıyor. kitaplar kalın ve taşıması dert. bir yerlerde yazarın kelime başına para aldığını okumuştum. düşününce mantıklı geliyor. bir çok arkadaşımdan stephen king övgüsü almışımdır. sinematografisi müthiş, bilim-kurgu-korku-aksiyon-fantazi türlerini karışımı yerinde, özgün anlatımlar ve hayalgücü tartışmasız. bu bağlamda piyasaya yön veren bir yazar olması şaşırtıcı değil. dünya çapında başarısı da ortada zaten. ben de bu seriyi tavsiye üzerine (ve yarı fiyatına indirim şansı yakalayınca) edinmiştim ancak ben bir daha king okuyacağımı sanmıyorum (hediye edilirse başka). seri bir televizyon dizisi olsa game of thrones gibi bir başarı gösterebilir bence. hemde içerisinde iğrenç cinsel sahneler olmadan.

özellikle üç´ün çekilişi´ni (daha önce üç´ün çizgileri adıyla inkılap yayınevi tarafından basılmış) okumak çok kötü çevirisi yüzünden bir işkenceydi. haydi başka bir dildeki argo deyimlerin çevrilmesi meselesinin zorluğu bir yana çok basit deyimlerin bile çevrilememesi, meşhur tdk uydurmacasını dayatma çabası bazı cümleleri metnin bağlamına o kadar ters düşürüyor ki türkçe bir anlamları bile kalmamış. daha sonraki kitaplar canan kim´in çevirisine verilmişte durum düzelmiş. bence yayınevi hemen diğer kitapların çevirisini de güncelletmeli. yine kara kule serisinde yer alan bazı öykülere ait çizgi romanlar da piyasa da mevcut. serinin eski baskılarında hayalet belde adında bir kitap daha bulunuyordu. yeni baskılarda bu kitap çorak topraklar ile birleştirilmiş ve tek cilt haline getirilmiş. telaşa mahal yok.

daha çabuk daha eğlenceli daha bizden daha özgün romanlar okumak isterseniz murat menteş´in kitaplarını bir deneyin derim ben. yine benzer şekilde, aşağıdaki listede yer almasa da, alper canıgüz´de sıraya girebilir.

öyle birden yazıverdim. listede yer alan diğer kitaplar için güncelleyeceğim. görüşmek üzere.


22.05.2015

okuyun-5

seri bu bölümde de iyi gidiyor...


18.06.2009

iyi sayılır

Büyücü ve Cam Küre kadar beğenemedim. Seriye 4-5 yıl ara verdikten sonra okudum bu kitabı. En etkilendiğim nokta; Korku Ağı´ nda yer alan Peder Callahan´ ın hikayesi oldu.

Calla'nın Kurtları - Kara Kule Serisi 5.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Calla'nın Kurtları - Kara Kule Serisi 5.Kitap, Stephen King

Yorum Gönder