12 Haziran 2023

Rodyo Konuşmaları-Hoşgeldin Ölüm Sevgi Soysal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Sevgi Soysal
Çevirmen: Sevgi Soysal

Rodyo Konuşmaları-Hoşgeldin Ölüm indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sevgi Soysal olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Rodyo Konuşmaları-Hoşgeldin Ölüm eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rodyo Konuşmaları-Hoşgeldin Ölüm ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rodyo Konuşmaları-Hoşgeldin Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Rodyo Konuşmaları-Hoşgeldin Ölüm Yazarı Kimdir ?

Rodyo Konuşmaları-Hoşgeldin Ölüm yazarı Sevgi Soysal 'dır. Sevgi Soysal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Rodyo Konuşmaları-Hoşgeldin Ölüm PDF indir oku

Rodyo Konuşmaları-Hoşgeldin Ölüm indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rodyo Konuşmaları-Hoşgeldin Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Rodyo Konuşmaları-Hoşgeldin Ölüm TIKLA PDF İNDİR !
Sevgi Soysal?ın ilk kez okur karşısına çıkan metinleri: BBC radyosunda yaptığı konuşmalar. Yazarın kanser tedavisi için gittiği Londra?da yaptığı bu konuşmalar da, tıpkı son romanı Hoş Geldin Ölüm gibi yarım kalmış...

Hoş Geldin Ölüm gibi, bu konuşmalar da yaşama canlı bir bakışla dolu... Ölüme hoş geldin demenin zorluğuna inat.



Sayfa Sayısı: 69

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Rodyo Konuşmaları-Hoşgeldin Ölüm TIKLA PDF İNDİR !Rodyo Konuşmaları-Hoşgeldin Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Rodyo Konuşmaları-Hoşgeldin Ölüm, Sevgi Soysal

Yorum Gönder