12 Haziran 2023

Mavi Sürgün Halikarnas Balıkçısı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: Halikarnas Balıkçısı
Çevirmen: Şadan Gökovalı

Mavi Sürgün indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halikarnas Balıkçısı olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mavi Sürgün eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mavi Sürgün ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mavi Sürgün TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Sürgün Yazarı Kimdir ?

Mavi Sürgün yazarı Halikarnas Balıkçısı 'dır. Halikarnas Balıkçısı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Mavi Sürgün PDF indir oku

Mavi Sürgün indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mavi Sürgün TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Sürgün TIKLA PDF İNDİR !
Karakolda ona, "İstiklal Mahkemesine gideceksin" denir. Niçin İstiklal Mahkemesine gittiğini bilmez. İki jandarma ile, kelepçeli olarak İstiklal Mahkemesine sürüklenir. Mahkemenin bulduğu bir suç vardır. Sonunda cezasının idam olacağı anlaşılır. Sabırlık ve tarlakuşu eller, göğüste kavuşturulmuş, idamı bekler, Sürgün edileceksin denilir. Sürgün yeri Bodrum bir muammadır, bir karanlıktır. Ama işte apansız karanlık kalmaz. Bu 'Mavi Sürgün' yazısı, bu işin nasıl olduğunu anlatacaktır.



Sayfa Sayısı: 264

Baskı Yılı: 2000


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilgi Yayınevi Mavi Sürgün TIKLA PDF İNDİR !

11.11.2020

Bodrum

Cevat Şakir in sürgün edilmesi, Bodrum için bir hediye oldu. Bodrum ve çevresinin yakın tarihini merak ediyorsanız okumanızda fayda var.


17.05.2019

Mavi Sevgi

Cevat Şakir başına gelen bütün talihsizlikleri sanki bize bir şeyler aktarabilmek, yaşam boşa gidiyor sevmeye, öğrenmeye bakın demek için yaşamış gibi...Bu kadar zorluk yaşamış, vatanperver bir adam olmasına rağmen haksızlığa uğramış birinin vatanına yine ne kadar faydalı biri olduğunu görecek, kendinizi onunla aynı gemide hissedeceksiniz...


27.01.2015

bazen cezalar ödül olabilir

YAzara verilen cezanın onun için ödül olduğu bir karar..Kendi hayatını, Bodrum´u ve insanlarını değiştiren bu kararı ve yaşananları anlattığı bir kitap. Akıcı ve güzel.. Tavsiye ederim.

Mavi Sürgün TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Mavi Sürgün, Halikarnas Balıkçısı

Yorum Gönder