12 Haziran 2023

Bir Mülkiyet Kalesi Kemal Tahir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,15 TL
Yazarı: Kemal Tahir
Çevirmen: Kemal Tahir

Bir Mülkiyet Kalesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kemal Tahir olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Mülkiyet Kalesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Mülkiyet Kalesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Mülkiyet Kalesi TIKLA PDF İNDİR !

Bir Mülkiyet Kalesi Yazarı Kimdir ?

Bir Mülkiyet Kalesi yazarı Kemal Tahir 'dır. Kemal Tahir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Mülkiyet Kalesi PDF indir oku

Bir Mülkiyet Kalesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Mülkiyet Kalesi TIKLA PDF İNDİR !

Bir Mülkiyet Kalesi TIKLA PDF İNDİR !
Kurtuluş Savaşımız edebiyatımızda önemli bir yer tutar. Kemal Tahir'in yapıtları içinde tuttuğu yerin oranı ise, edebiyatımızda Kurtuluş Savaşımızın tuttuğu yerin oranını geçer.

Saray marangozlarından, okuma yazma bilmez Mahir Efendi'nin, köylü kurnazlığıyla kendini kayırttırarak omuzundaki askeri rütbeleri bir bir artırışını izlerken, ülkenin üstüne çöreklenmiş emperyalistlerin baskısı ve güdümü altında halkına yabancılaşarak iktidarsızlaşan bir iktidarın ihanetine karşı yurdunu savunma refleksini yitirmemiş olan herkesle birlikte onu Kuvayı Milliye'nin ve Mustafa Kemal'in yanına götüren serüvenine de tanık olacaksınız.

Dünü bilmek, bugünü anlamak demekse, Bir Mülkiyet Kalesi, Kemal Tahir'in romanları içinde bu açıdan da önemlidir.



Sayfa Sayısı: 592

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Bir Mülkiyet Kalesi TIKLA PDF İNDİR !Bir Mülkiyet Kalesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Mülkiyet Kalesi, Kemal Tahir

Yorum Gönder