17 Haziran 2023

Dörtyol Ağzı Tommi Kinnunen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,4 TL
Yazarı: Tommi Kinnunen
Çevirmen: Tulan Yanardağ

Dörtyol Ağzı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tommi Kinnunen olan ve Alabanda yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dörtyol Ağzı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dörtyol Ağzı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dörtyol Ağzı TIKLA PDF İNDİR !

Dörtyol Ağzı Yazarı Kimdir ?

Dörtyol Ağzı yazarı Tommi Kinnunen 'dır. Tommi Kinnunen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Dörtyol Ağzı PDF indir oku

Dörtyol Ağzı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alabanda yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dörtyol Ağzı TIKLA PDF İNDİR !

Dörtyol Ağzı TIKLA PDF İNDİR ! Finnish Booksellers' Association Ödülü The Grand Finnish Journalism 2014'ün En İyi Kitabı Ödülü Dörtyol Ağzı keskin olduğu kadar kışkırtıcı bir roman. -Savon Sanomat Yabancılaşma deneyiminin, aile tarafından dışlanmanın anlatıldığı; sessiz ve bir o kadar da katı toplumun insan onuruna etkisinin ele alındığı roman, okuru kendi iç deneyimlerine yönlendiriyor. -The Grand Finnish Journalism Jürisi - İhtiyacı olan ancak her zaman birbiriyle yapamayan insanların, farklılık ve dayanıklılığın, hayal kurabilmek için birey olmanın gerekliliğini anlatan; ustaca dokunmuş, fırça darbeleri güçlü karakterle atılmış, boyasına duygu katılmış bir durum hikâyesi. -Finnish Prize Jürisi

(Tanıtım Bülteninden)

Dörtyol Ağzı TIKLA PDF İNDİR !Dörtyol Ağzı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Dörtyol Ağzı, Tommi Kinnunen

Yorum Gönder