7 Haziran 2023

Olay Şöyle Oldu Ayşen Şahin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Ayşen Şahin
Çevirmen: Ayşen Şahin

Olay Şöyle Oldu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayşen Şahin olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, 248 sayfalık Olay Şöyle Oldu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Olay Şöyle Oldu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Olay Şöyle Oldu TIKLA PDF İNDİR !

Olay Şöyle Oldu Yazarı Kimdir ?

Olay Şöyle Oldu yazarı Ayşen Şahin 'dır. Ayşen Şahin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Olay Şöyle Oldu PDF indir oku

Olay Şöyle Oldu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, 248 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Olay Şöyle Oldu TIKLA PDF İNDİR !

Olay Şöyle Oldu TIKLA PDF İNDİR !

İyi geçmese de çocukluğuna özlem duyanların, bir bıçak keskinliğinde yaşanan hayatların, işlek caddelerde para kazanıp arka sokaklarda yaşayanların, sol yumruğunu gevşetemeyenlerin, dişlerini sıkanların, uykusu kaçanların hikâyeleri...

"Kitabı okurken, hiç tanık olmadığınız kiraz mevsimine imrenip, erkek şiddetine öfkenizi bileyebilir, sokak müzisyeniyle sohbete dalıp çocukluğunuzdaki kızartma kokusunu özleyebilirsiniz."

- Çiğdem Toker -

"Aramızdan biri kalp işlerine bakar, duygu işlerinin sorumlusu olur. Ayşen, bu çıldırtıcı gürültüde ve tam da bu gürültünün ortasında kalbimizin mümessili. Bu yazıları okuyun da sizin de kalbiniz başı boş kalmasın."

- Ece Temelkuran -

"Yazılarında sevgi de var, öfke, isyan, hayal kırıklığı da. Ama sonunda illaki umut var. Ayakları yere sağlam basan, düşeni kaldıran, paylaştıkça çoğalan bir umut."

- Elif Ilgaz -

"Bu kitapta, acıya gözlerini dikebilen, onu çift görene kadar bakmaya devam eden, sonra bu çifte acıya yaklaşan, ikisini birden on ikiden vurabilen insanlar var. Üstelik bunu sade gülerek yapıyorlar."

- Sinem Sal -

(Tanıtım Bülteninden)

Olay Şöyle Oldu TIKLA PDF İNDİR !

23.10.2020

Olay(lar) tam da şöyle oldu gerçekten

Nasıl içten, nasıl dokunaklı ifadeler. Ne güzel anılar, tespitler. Bu çağda, bu iklimde yaşayıp ta acı çekmemek, üzülmemek olası değil tabi. Ancak, her şeye rağmen enseyi karartmamak, yine de umudu yitirmemek, ısrarla mücadeleye devam etmek ve buna ortak olunmasına davet etmek. Nasıl güzel başarıyor bunu sevgili Ayşen Şahin. İyi ki var, iyi ki bir şekilde denk geldim

Olay Şöyle Oldu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Olay Şöyle Oldu, Ayşen Şahin

Yorum Gönder