7 Haziran 2023

Katilbot Günlükleri Kutulu Set - 4 Kitap Takım Martha Wells Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 44,0 TL
Yazarı: Martha Wells
Çevirmen: Martha Wells

Katilbot Günlükleri Kutulu Set - 4 Kitap Takım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Martha Wells olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 528 sayfalık Katilbot Günlükleri Kutulu Set - 4 Kitap Takım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Katilbot Günlükleri Kutulu Set - 4 Kitap Takım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Katilbot Günlükleri Kutulu Set - 4 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Katilbot Günlükleri Kutulu Set - 4 Kitap Takım Yazarı Kimdir ?

Katilbot Günlükleri Kutulu Set - 4 Kitap Takım yazarı Martha Wells 'dır. Martha Wells yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Katilbot Günlükleri Kutulu Set - 4 Kitap Takım PDF indir oku

Katilbot Günlükleri Kutulu Set - 4 Kitap Takım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 528 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Katilbot Günlükleri Kutulu Set - 4 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Katilbot Günlükleri Kutulu Set - 4 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Uzay araştırmalarının kurumsallaştığı bir gelecekte, araştırmalarda kullanılacak tüm malzemelerin Şirket'ten kiralanması gerekmektedir. Buna, araştırma yapacağınız gezegene gitmek için kullandığınız uzay gemisinden, sizi koruması için gönderilen GüvBirim androidi de dahil.

Uzak bir gezegende, yüzey testi yapan bir grup biliminsanına da kendine "Katilbot" diyen ve kendi idari modülünü hacklediği için bilinç kazanmış bir GüvBirim androidi kiralanmıştır. İnsanlardan çekinen ve dikkatleri üzerine çekmek istemeyen Katilbot'un tek yapmak istediği görevini başarıyla yerine getirip insanların onu rahat bırakmasıdır.

1. Tüm Sistemler Çöktü
2. Yapay Koşullanma
3. Kaçak Protokol
4. Çıkış Stratejisi

"Bu kitabı ne kadar övsem az. Hem güldürdü hem de kalbimi kırdı." Patrick Rothfuss

"Katilbot'a bayılıyorum."

Ann Leckie

(Tanıtım Bülteninden)

Katilbot Günlükleri Kutulu Set - 4 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

28.08.2020

Muhteşem Bir Seri

Son yılların en beğenilen bilimkurgu yazarı Martha Wells ilgiyi serinin sıradışı androidi katilbota borçlu. Bir yapay zeka gelişimini hem eğlenceli hem çok heyecanlı olaylar silsilesi ile çok başarılı biçimde anlatıyor yazar. Bilimkurgu türünü zevkle okuyan okurun asla kaçırmaması gereken bir seri.

Katilbot Günlükleri Kutulu Set - 4 Kitap Takım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Katilbot Günlükleri Kutulu Set - 4 Kitap Takım, Martha Wells

Yorum Gönder