17 Haziran 2023

Oku Ama Neyi? Taşkın Tuna Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,0 TL
Yazarı: Taşkın Tuna
Çevirmen: Taşkın Tuna

Oku Ama Neyi? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Taşkın Tuna olan ve Şule Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Oku Ama Neyi? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Oku Ama Neyi? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Oku Ama Neyi? TIKLA PDF İNDİR !

Oku Ama Neyi? Yazarı Kimdir ?

Oku Ama Neyi? yazarı Taşkın Tuna 'dır. Taşkın Tuna yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Oku Ama Neyi? PDF indir oku

Oku Ama Neyi? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Şule Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Oku Ama Neyi? TIKLA PDF İNDİR !

Oku Ama Neyi? TIKLA PDF İNDİR !
İsmini "Oku!" ayetinden alan Oku Ama Neyi?'de Taşkın Tuna, insan hallerini bir roman kurgusuyla ve bilimi hakikatin aydınlatıcısı olarak anlatıyor. Yayınlandığı yıldan bu yana geniş bir okuyucu kitlesi tarafından beğeniyle karşılanan eserde evrenin yaratılışı (Big Bang), yaşam, ölüm ve daha birçok konuya ayetler ışığında değiniliyor. Taşkın Tuna bilimsel kavramları hikâye ve şiirlerle sentezleyerek okurun dikkatini sürekli canlı tutuyor.
(Tanıtım Bülteninde)



Sayfa Sayısı: 501

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Şule Yayınları Oku Ama Neyi? TIKLA PDF İNDİR !

10.04.2020

Mükemmel

Müthiş bir kitap ,şiddetle okumanızı tavsiye ederim ,ayetlerin tefsiri evreni yorumlama ,çok güzel ,akıcı bir kitap


27.12.2004

Mutlaka Okuyun!

Mükemmel bi kitap.. Taşkın Tuna'yla bizzat tanışıp gözlerimdeki mutluluğu görmesini isterdim.. Ne mutluluğu mu? Okumadan anlayamazsınız..

Oku Ama Neyi? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Oku Ama Neyi?, Taşkın Tuna

Yorum Gönder