17 Haziran 2023

Keskin Bıçak - Altın Pusula Dizisi 2.kitap Philip Pullman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,0 TL
Yazarı: Philip Pullman
Çevirmen: Sevin Okyay

Keskin Bıçak - Altın Pusula Dizisi 2.kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Philip Pullman olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Keskin Bıçak - Altın Pusula Dizisi 2.kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Keskin Bıçak - Altın Pusula Dizisi 2.kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Keskin Bıçak - Altın Pusula Dizisi 2.kitap TIKLA PDF İNDİR !

Keskin Bıçak - Altın Pusula Dizisi 2.kitap Yazarı Kimdir ?

Keskin Bıçak - Altın Pusula Dizisi 2.kitap yazarı Philip Pullman 'dır. Philip Pullman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Keskin Bıçak - Altın Pusula Dizisi 2.kitap PDF indir oku

Keskin Bıçak - Altın Pusula Dizisi 2.kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Keskin Bıçak - Altın Pusula Dizisi 2.kitap TIKLA PDF İNDİR !

Keskin Bıçak - Altın Pusula Dizisi 2.kitap TIKLA PDF İNDİR !
Lyra ve cini Pantalaimon üçüncü bir evrenden gelen bir firari olan Will Parry ile karşılaştıkları farklı bir evrende yollarını kaybetmişlerdir. Will, çocukların aylak aylak gezindiği, ancak yetişkinlerin ruhlarının Tayflar tarafından emildiği Cittágazze ile kendi Oxford'u arasında küçük bir pencere bulur.



Sayfa Sayısı: 424

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Keskin Bıçak - Altın Pusula Dizisi 2.kitap TIKLA PDF İNDİR !Keskin Bıçak - Altın Pusula Dizisi 2.kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Keskin Bıçak - Altın Pusula Dizisi 2.kitap, Philip Pullman

Yorum Gönder