24 Haziran 2023

Notlar - Sanat - Edebiyat 3 Kemal Tahir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,35 TL
Yazarı: Kemal Tahir
Çevirmen: Kemal Tahir

Notlar - Sanat - Edebiyat 3 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kemal Tahir olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Notlar - Sanat - Edebiyat 3 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Notlar - Sanat - Edebiyat 3 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Notlar - Sanat - Edebiyat 3 TIKLA PDF İNDİR !

Notlar - Sanat - Edebiyat 3 Yazarı Kimdir ?

Notlar - Sanat - Edebiyat 3 yazarı Kemal Tahir 'dır. Kemal Tahir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Notlar - Sanat - Edebiyat 3 PDF indir oku

Notlar - Sanat - Edebiyat 3 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Notlar - Sanat - Edebiyat 3 TIKLA PDF İNDİR !

Notlar - Sanat - Edebiyat 3 TIKLA PDF İNDİR !
"...Ben burada 'Şarklı' kelimesini bir coğrafya mıntıkası olarak kullanmıyorum. Kültürsüzlük ve cehalet karşılığında, ileri bir kültürü bir türlü hazmedip sindirememek, cahil olduğunu da bir türlü bilememek, bilmeyi istememek mukabilinde kullanıyorum.

En basit bir şeyi öğrenir öğrenmez, o şeyde derhal alim kesiliyoruz. Bizden başkası bilmiyor, bizden başkası bunu düşünüp bulamaz, bir yerde okuyamaz sanıyoruz. Daha beteri, derhal kaleme sarılarak yazıyoruz, bundan daha beteri, bastırmaktan da zerre kadar çekinmiyoruz…"

Notlar'ın 3. kitabı ağırlıklı olarak, Kemal Tahir'in 1956 yılında dil meseleleri etrafında Esi dergisi tarafından yapılan bir ankete hazırlık niteliğindeki okumalarından ve düşüncelerinden oluşuyor. Devlet Ana yazarının, Türkçenin yapısı, dil devrimi gibi konulara dair gözlemleri, kendi yapıtlarını değerlendirmek için de önemli ipuçları sağlayacak nitelikte…
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 368

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 299

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Notlar - Sanat - Edebiyat 3 TIKLA PDF İNDİR !Notlar - Sanat - Edebiyat 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Notlar - Sanat - Edebiyat 3, Kemal Tahir

Yorum Gönder